NOA H10le hrvatski pametni telefon dobio nagradu EISA – Best Buy Smartphone 2017-2018

Fotografija članka: NOA H10le hrvatski pametni telefon dobio nagradu EISA – Best Buy Smartphone 2017-2018

Iako mnogi nisu vjerovali kako se ovako nešto može dogoditi, po prvi puta se i jedan hrvatski pametni telefon okitio značajnom nagradom. NOA H10le je proglašen najisplativijim (best buy) pametnim telefonom u 2017-2018.

Oglas

U konkurenciji globalno poznatih proizvođača pametnih telefona kao što su Samsung, Huawei, Sony, Honor i LG, mala ali vrlo agilna koprivnička tvrtka Hangar 18 za svoj je NOA H10le dobila zaista prestižnu – EISA Best Buy Smartphone 2017-2018. U prijevodu to znači kako se radi o pametnom telefonu koji nudi najbolji omjer dobivenog za cijenu i to na svim područjima – dizajna, ugrađenih komponenti, funkcionalnosti i performansi.

Organizacija EISA (European Imaging and Sound Association) osnovana je daleke 1982. godine kada su urednici 5 europskih foto-časopisa izabrali “kameru godine”. Danas IESA ima članove u 25 zemalja, a kroz svoje godišnje nagrade odabire najbolje proizvode potrošačke elektronike već više od 30 godina. Više od 50 časopisa s posebnim interesima koji pokrivaju sva područja kao što su: audio, video, kućna kina, automobilske, fotografske i mobilne tehnologije, odlučuju o tome koji će uređaji dobiti godišnje EISA nagrade.

Sama EISA ima 6 ekspertnih grupa, a članovi „Mobile Devices“ grupe su poznati časopisi iz 10-tak zemalja: Danska, Italija, Nizozemska, Bugarska, Švedska, Grčka, Češka, Slovačka, Srbija i Hrvatska. Upravo njima je 23. svibnja 2017. godine predstavljen novi pametni telefon NOA H10le na EISA Press Convention koji se održao u Antwerpenu.

O novom NOA H10le znamo baš sve, a imali smo ga prilike i testirati u srpnju, tako da našu detaljnu recenziju možete pronaći . Isto tako, možete ga uspoređivati s drugim uređajima u našoj besplatnoj Usporedilici.

NOA H10le - osnovne značajke

– EKRAN: 5.5 inča, AMOLED, 1080 x 1920 to?aka
– PROCESOR: MediaTek Helio X27, 10 jezgri,
– RADNA MEMORIJA: 4 GB
– INTERNA MEMORIJA: 64 GB
– PREDNJA KAMERA: 0 MP
– STRAŽNJA KAMERA: 0 MP
– OPERATIVNI SUSTAV: Android 7.1.1 Nougat
– BATERIJA: 4000 mAh
– DIMENZIJE, TEŽINA: 76 x 154 x 7,1 mm, 154,6 g

Uređaj je poslan na testiranje, a nakon održanog EISA General Meetinga, donijete su odluke o nagradama. Hrvatski pametni telefon NOA H10le dobitnik je nagrade EISA Best Buy Smartphone, što znači da je to pametni telefon koji nudi najbolji omjer dobivenog za cijenu. Nagrada će biti uručena 1. rujna, prvog dana IFA sajma u Berlinu, na EISA Awards Gala večeri koja će se održati u Kempinski Bristol hotelu.

Ono što NOA pametne telefone izdvaja iz konkurencije je jamstvo od 2 godine za sve modele iz Element serije. Ovo jamstvo pokriva doslovno sve, od loma, pada, oštećenja izazvanih tekućinom, krađe i sve ostale nezgode koje možete zamisliti.

NOA Element pametni dostupni su za kupnju u svim zemljama Europe kao i šire, upravo preko web trgovine, a osim toga osigurana je besplatna dostava te servis za sve narudžbe iz europskih zemalja. Sama isporuka NOA pametnih telefona vrši se iz Hrvatske. Prateći svjetske trendove te razvojem vlastitih dodatnih vrijednosti za kupce, u vidu , softvera i vlastitog sučelja, NOA postavlja nove trendove u B segmentu pametnih telefona.

Najavljena je nova “N “serija uređaja, koji će imati omjer ekrana 18:9, kao i novi flagship za iduću godinu sa čak 4 kamere. Noa razvojni tim trenutno najviše radi na softveru jer žele korisnicima uređaja omogućiti mnoštvo novih osobina poput video stabilizacije i DTS zvuka. Razvijaju i Noa korisničko sučelje (User Interface) koje će biti ugodno, zanimljivo, funkcionalno, ali i nenametljivo krajnjem korisniku. Samo ćemo vas podsjetiti kako smo testirali i prvi smartfon nove serije, NOA N2, što također možete pronaći na .

Čestitamo našoj domaćoj tvrtki Hangar 18 na ovom uspjehu, a koji će im svakako pomoći u daljnjem radu i razvoju novih pametnih telefona. Očito je kako idu u dobrom smjeru… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.