NOA H10 unboxing i prvi dojmovi – mogao bi postati prodajni hit

Fotografija članka: NOA H10 unboxing i prvi dojmovi – mogao bi postati prodajni hit

Nakon vaših zaista brojnih upita i neočekivano velikog interesa odlučili smo isprobati novi NOA H10 pametni telefon. Danas donosimo unboxing i prve dojmove, za nekoliko dana i detaljnu recenziju.

Oglas

Ako redovito pratite naš portal, tada znate kako smo od lipnja 2014. godine nismo recenzirali NOA pametne telefone i tablete. Prošlo je više od dvije i pol godine. No, najava za NOA H10 pametni telefon je bila vrlo izazovna i jednostavno nismo mogli odoljeti, tako da smo odlučili preko nabaviti jedna primjerak ovog smartfona koji je rekorder po više svojih karakteristika.

Ono po čemu se najviše ističe je podatak kako je prvi smartfon na svijetu koji radi na Helio X27 procesoru i koji ima dvostruku stražnju kameru od 13 MP, a ako dodamo i onu prednju možemo reći kako ima 3x 13 MP kamere. Nadalje, to je smartfon koji ima 5 LED bljeskalica – jedna za prednju selfie kameru i 4 za stražnju (dvotonska). Koliko je nama poznato, NOA H18 je i najjači hrvatski pametni telefon, a u nekim globalnim mjerama možemo ga smjestiti u visoku srednju klasu.

Toliko za početak o nekim “rekordima”, ako ih tako možemo nazvati. Ono što nam je prvo upalo u oko je vrlo lijepi zaobljeni vanjski izgled koji je upotpunjen metalnim kućištem od brušenog aluminija, tako da neće ostajati oni neželjeni otisci. Držeći ga u ruci, ovako čvrst i metalan, ulijeva nam povjerenje.

Neki prvi dojmovi o ekranu su također pozitivni, čini nam se kako ima dovoljno osvjetljenja i za rad po danu, a i površinsko je staklo zaobljeno u skladu s dizajnom. MediaTekov procesor 10-jezgreni odlično odrađuje svoj posao. Naime, Helio X27 + 4 GB RAM-a + 32 GB interne memorije čini nam se kao dobitna kombinacija. Kamere sada nećemo analizirati, ali nakon nekoliko probnih fotki u različitim modovima, također i onaj s dvostrukom kamerom gdje je jedna u boji a druga crno/bijela, fotke su obećavajuće. No, loši vremenski uvjeti nas sprječavaju da se kreativno razmašemo.

Eto, toliko za prve dojmove. Nećemo vam sada sve otkrivati, ali čini nam se kako u rukama imamo vrlo dobro balansiran pametni telefon s nekim tehnološkim zanimljivostima koje su nas ugodno iznenadile. Pravu dubinsku recenziju očekujte za nekoliko dana. Samo ćemo vas podsjetiti kako smo naš NOA H10 primjerak nabavili preko .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.