No.1 Smartband F1 elegantna, inteligentna i vodootporna pametna narukvica

Fotografija članka: No.1 Smartband F1 elegantna, inteligentna i vodootporna pametna narukvica

Popularna kineska kompanija najavila je svoju novu No.1 Smartband F1 pametnu narukvicu koju smo pronašli po sniženoj cijeni na GearBest webshopu.

Oglas

Prema onome što ćete niže vidjeti i u video prilogu, po puno elemenata se može usporediti s Xiaomijevom Mi Band 2 pametnom narukvicom. Po vanjskom izgledu su slične, no sam ekran koji se nalazi na No.1 Smartband F1 pametnoj narukvici je daleko veći i može prikazati više podataka. Možete je pronaći po vrlo povoljnoj cijeni na .

Posebnu pažnju nam je privukao podatak o bateriji koji je izuzetno zanimljiv, naime, No.1 Smartband F1 ima čak tri puta jaču bateriju od 230 mAh, a koja će na čekanju izdržati do 5x više, odnosno oko 100 dana (3 mjeseca). Isto tako, ima dvije kontrolne točke na narukvici (Mi Band ima jednu).

Druga zanimljivost je precizniji dinamički čitač otkucaja srca, dok se na Mi Bandu 2 nalazi statički čitač. Naravno, narukvica je vodootporna i otporna na prašinu u skladu s IP 68 certifikatom. Svidjet će vam se i veliki 0,91 inčni OLED ekran koji s obzirom na veličinu može prikazati velik broj podataka.

No.1 Smartband F1 je prava sportska pametna narukvica koja podržava praktički sve funkcije na koje su vam potrebne za vaš aktivni život – osim spomenutog čitača otkucaja srca tu su i brojač koraka (pedometer), mjerač kvalitete spavanja (sleep monitor) i podsjetnik za sjedenje (sedentary reminder). Isto tako, pametna se narukvica može preko Bluetooth 4.0 veze može povezati s vašim pametnim telefonom te preuzimati pozive, poruke i druge notifikacije s društvenih mreža, aktivirati kameru, a sve možete pratiti preko posebne aplikacije na smarftonu za koju su najavili kako će je redovito nadograđivati.

No.1 Smartband F1 pametna narukvica dolazi u više boja – crnoj, plavoj i narančastoj, kućište je metalno dok je remen silikonski, tako da je ugodna za nošenje. Inače je kompatibilna s Android 4.0 ili novijim odnosno iOS 8.0 ili novijim operativnim sustavima. Pronašli smo je u prodaji na po vrlo primamljivoj cijeni od samo 17,99$, a svakako više detalja potražite i na .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.