No.1 Note 4+ sa podrškom za 4G LTE mreže

Fotografija članka: No.1 Note 4+ sa podrškom za 4G LTE mreže

No.1 je kineski proizvođač pametnih telefona poznat po proizvodnji klonova uređaja drugih proizvođača te ih je predstavio već nekoliko u zadnjih par mjeseci.

Oglas

Nedavno smo pisali o smartfonu koji je klon smartfona, a danas pišemo o novom uređaju koji ova kompanija priprema, a to je No.1 Note 4+. Navedeni uređaj nadograđena je verzija Note 4 klona koji je bio predstavljen prije nekoliko mjeseci. No.1 Note 4+ dolazi sa nekim suštinskim nadogradnjama, primjerice, sada podržava 4G LTE mreže zahvaljujući ugrađenom Meditek MTK6290 procesoru.

To je prvi Meditekov 4G LTE procesor koji podržava TD-LTE, FDD-LTE, TD-SCDMA, WCDMA i GSM mreže. Ovaj četverojezgreni procesor izrađen je u 28 nm proizvodnom procesu sa Cortex-7 arhitekturom te zadržava karakteristike energetske učinkovitosti prethodnog modela, a osim toga nema mnogo poznatih promjena. No.1 Note 4+ bit će zbog napravljenih nadogradnji dostupan puno širem krugu korisnika od svog prethodnika.

Ovaj smartfon ima dijagonalu ekrana 5.7 inča sa rezolucijom od 1280 x 720 piksela, a baterija mu ima kapacitet od 2800 mAh. Proizvođač za sada nije dao nikakve informacije o količini ugrađene radne memorije niti o kamerama sa kojima će Note 4+ doći. No.1 je poznat po ultra povoljnim smartfonima tako da je za očekivati kako će Note 4+ biti jedan od najpovoljnijih 4G LTE uređaja na tržištu. Očekujemo da će cijena ovog uređaja biti nešto viša od trenutnog Notea 4 koji košta 135 USD, tako da bi cijena Notea 4+ trebala biti oko 150 USD.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.