No.1 G9 prvi pametni sat s GPS-om i na novom MT2503 procesoru

Fotografija članka: No.1 G9 prvi pametni sat s GPS-om i na novom MT2503 procesoru

Nakon odličnog modela G8, kineska je kompanija najavila još jedan odličan pametni sat, No.1 G9, a koji je namijenjen sportašima i onima koji vole aktivan život.

Oglas

Novi No.1 G9 pametni sat radi na novom MediaTekovom MT2503 procesoru, a koji je od prethodnog MT2502 procesora brži i jači, podržava GPS i manje troši bateriju. U kombinaciji s GPS navigacijom možete i lokacijski pratiti svoje aktivnosti. Više detalja možete pronaći na .

Tako će vam pokazati gdje ste sve hodali ili trčali, a podatke možete pregledavati na satu ili ih uspoređivati i dijeliti s prijateljima. Naravno, također je i vodootporan i otporan na prašinu u skladu s IP68 certifikatom. Isto tako, podržava mogućnost zvanja preko SIM kartice ili povezivanjem s pametnim telefonom.

Naravno, ugrađene su sve one mogućnosti za fitnes kao što je brojanje koraka, čitač otkucaja srca, praćenje spavanja te će sve rezultate zabilježiti, a kako bi ih kasnije mogli analizirati. Isto tako, No.1 G9 možete povezati i s Facebook, WhatsApp i drugim aplikacijama i društvenim mrežama.

Preporučujemo da sve dodatne detalje o zaista odličnom No.1 G9 pametnom satu potražite na , a možete ga osvojiti i za samo 9,99$, ako se pretplatite na .

Svakako pogledajte i video u nastavku koji će vam otkriti puno i više o No.1 G9 pametnom satu.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.