No.1 G8 smartwatch prvi 3-u-1 pametni sat na svijetu

Fotografija članka: No.1 G8 smartwatch prvi 3-u-1 pametni sat na svijetu

Vrlo popularna kineska kompanija na tržištu pametnih satova predstavila je svoj novi No.1 G8 Smartwatch koji se ponaša kao tri uređaja – kao pametni telefon, lijepo dizajnirani sat i pametna narukvica.

Oglas

Nakon što su predstavili nekoliko pametnih satova bez podrške za SIM kartice, odlučili su se otići korak dalje i napraviti ne samo uređaj koji podržava SIM karticem nego su napravili pametni sat koji može funkcionirati kao tri uređaja – pametni telefon, pametni sat i pametna narukvica. Ako vam se ne čita dalje, sve detalje o njemu možete pronaći na .

Vanjski izgled No.1 G8 pametnog sata je vrlo elegantan i usudili bi se reći sportski. U stvari, upravo je i dizajniran za one koji cijene svoj aktivni život. Spomenuta tri načina rada omogućuju i dodatnu uštedu u potrošnji baterije.
Phone Mode – nano SIM kartica radi i možete primati pozive ili slati poruke, odnosno uređaj je u punoj funkciji
Bracelet Mode – radi mjerenje koraka, otkucaja srca, kvalitetu sna i slične aktivnosti, a podaci se sinkroniziraju s Android i iOS uređajima
Watch Mode – samo prikazuje vrijeme i najviše štedi bateriju koja će izdržati do 5 dana (300 mAh)

No.1 G8 pametni sat podržava i Bluetooth 4.0, a čitač otkucaja srca druge generacije (MC3413-P) je vrlo precizan. Ugrađen je i zvučnik, kao i motor za vibraciju. Inače radi na MediaTekovom MT2502 II procesoru, ekran je 1,3 inčni a dizajn je vrlo lijep, okrugao. Kućište je od 316L nehrđajućeg čelika, a koliko vidimo na službenim stranicama remen dolazi u raznim bojama. Naravno, podržava i GPS navigaciju što je uvijek korisno.

Puno više detalja o No.1 G8 Smartwatch uređaju koji nam se čini vrlo zanimljiv možete pronaći na , pa ih preporučujemo posjetiti. Uvjereni smo kako će vam se svidjeti :)

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.