No.1 G8 multifunkcijski SIM pametni telefon povoljno se prodaje na AliExpressu

Fotografija članka: No.1 G8 multifunkcijski SIM pametni telefon povoljno se prodaje na AliExpressu

Kada kažemo multifunkcijski, tada mislimo kako No.1 G8 ima tri načina rada – kao sat, pametna narukvica i pametni telefon. Ima ugrađenu SIM karticu, podržava i GPS i po neočekivano povoljnoj cijeni smo ga pronašli na AliExpressu.

Oglas

Zahvaljujući utoru za nano SIM karticu novi No.1 G8 pametni sat možete koristiti i kao komunikacijski uređaj, odnosno možete obavljati telefonske pozive ili slati tekstualne poruke, a bez da se morate povezati s vašim pametnim telefonom. Naravno, može raditi i tako da ga povežete sa smartfonom preko Bluetooth 4.0 veze s kojeg će tada preuzimati sve notifikacije, pozive, poruke… Inače smo ga pronašli po iznenađujuće niskoj cijeni na .

No.1 G8 izgleda odlično, moderno, sportski, a dolazi u više boja – crnoj, bijeloj, zelenoj i crvenoj. Kućište je napravljeno do nehrđajućeg čelika oznake 316L, dok je remen od mekog gumiranog materijala koji je kao i samo kućište vodootporan. Ekran je 1,3 inčni, okruglog je dizajna i rezolucije je 240 x 240 točaka, te je dodatno zaštićen Gorilla Glass staklom tako da je otporan na ogrebotine.

Radi se o hardverski moćnom pametnom satu koji radi brzo i efikasno zahvaljujući MediaTekovom MT2502 procesoru druge generacije. Ugrađen je i senzor otkucaja srca oznake MC3413, kao i G-senzor. Svi će oni odlično raditi u kombinaciji i pratiti vaše aktivnosti kao što su brojanje koraka, praćenje sjedenja, kvalitete spavanja, krvnog pritiska i slično. Ovo posljednje omogućuje vam novi AMS Photoelectric senzor (fotoelektrični senzor).

Spomenimo i kako svoje sportske rezultate možete dijeliti s prijateljima s kojima možete i naravno komunicirati, kako preko SIM kartice, tako i preko emaila te društvenih mreža – Facebook, Twitter i Skype. Naravno, za detaljno praćenje svih informacija i rezultata možete pratiti i preko posebne aplikacije. Isto tako, zahvaljujući SIM povezivosti možete koristiti GPS navigaciju i vidjeti gdje ste najaktivniji :)

Spomenimo i kako ugrađena baterija od 300 mAh može raditi do 120 sati u “watch” modu, do 60 sati u “smart band” modu te do 38 sati u “phone” modu. Vrlo je jednostavan za korištenje, vrlo lijepog i robusnog izgleda te je svestran i odlično će vam poslužiti u vašem svakodnevnom i aktivnom životu.

Novi se No.1 G8 prodaje po vrlo povoljnoj cijeni na po cijeni od samo 33,99$, a ako upišete kuponski kod “G8EXP2DIS” dobit ćete i dodatni popust od 2$. Svakako pogledajte i video niže, a sve dodatne detalje potražite na , gdje ga možete i kupiti.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.