No.1 F6 vodootporni i robusni pametni sat na posebnom sniženju na Geekbuyingu

Fotografija članka: No.1 F6 vodootporni i robusni pametni sat na posebnom sniženju na Geekbuyingu

Tražili ste i pronašli smo! Vrlo zanimljivi robusni, vodootporni i nadasve isplativi No.1 F6 pametni sat nalazi se a posebnom sniženju na Geekbuying webshopu.

Oglas

U posljednjih mjesec dana smo primili neočekivano velik broj upita za No.1 F6 pametni sat, a koji je podigao dosta prašine na ovom tržištu. Jasno nam je zašto je tako, i sami smo ga . Za zaista malo novca nudi nevjerojatne mogućnosti, a posebno se ističe po svojoj ekstremno izdržljivoj bateriji i svojoj izdržljivošću. Još nekoliko dana traje posebna promotivna prodaja na . Pitali ste nas, pa iskoristite priliku :)

O njemu smo već puno pisali tako da možemo samo ponoviti što vas sve očekuje. Iako se No.1 F6 pametni sat ističe po brojnim mogućnostima, ali najviše po vrlo izdržljivoj bateriji koja će potrajati i do 50-ak dana. No.1 F6 nazivaju još i sportskim satom, u prvom je redu namijenjen za korištenje na otvorenom. S obzirom da može pratiti različite aktivnosti vaš će život učiniti boljim i zdravijim. Otporan je i na udarce, pritiske i vibracije, a zahvaljujući podršci za GPS možete svoje aktivnosti pratiti i lokacijski.

Radi se o pametnom satu koji je napravljen od kvalitetnih materijala i koji ćete s lakoćom povezati sa svojim pametnim satom (Android, iOS), preko bežične Bluetooth 4.0 veze. Nakon što instalirate i posebnu aplikaciju (FunDo Pro) moći ćete sve postignute podatke prebaciti s pametnog sata u aplikaciju.

Ugrađen je takozvani “Multi sport mode” u kojem možete odabrati vrstu aktivnosti odnosno sporta koji ćete pratiti – na raspolaganju vam je brojač koraka, ali ga možete namjestiti i na trčanje, biciklizam, planinarenje, badminton, košarku, plivanje i stolni tenis. Isto tako, ovaj pametni sat vas može upozoriti i ako predugo sjedite, kada trebate popiti vodu, prati i kvalitetu spavanja, a preuzet će i notifikacije s vašeg pametnog telefona (pozive, SMS poruke), te možete daljinski upravljati i kamerama.

Inače je vrlo čvrst i robustan, jednostavno se puni preko pogo kontakta i kabela koji se nalazi u kutiji, a na čekanju će baterija izdržati i do 120 dana. Idealan je za sv vrste korisnika koji cijene svoj aktivni život i sport, ali i za one koji paze na svoje zdravlje i potrošnju kalorija.

Podsjećamo vas kako se No.1 F6 pametni nalazi na posebnoj promotivnoj prodaji na gdje mu je cijena u narednih nekoliko dana samo 29,99$. Pitali ste, tražili ste, sad je pravo vrijeme iskoristiti priliku.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.