No.1 F6 robusni pametni sat na promotivnoj prodaji za samo 14,99$

Fotografija članka: No.1 F6 robusni pametni sat na promotivnoj prodaji za samo 14,99$

Iskoristite priliku u narednih tjedan dana, skočite do GearBest webshopa jer se na njemu nalazi posebna promotivna stranica preko koje možete nabaviti No.1 F6 robusni pametni telefon po zaista niskoj cijeni.

Oglas

No.1 nam je vrlo simpatična i draga kompanija. Specijalizirali su se za proizvodnju pametnih satova i narukvica, a neke smo i sami , tako da znamo što govorimo. Promotivna prodaja na po sniženoj cijeni traje od 22-29. siječnja, a možete ga nabaviti po dvostruko nižoj cijeni, svi vam detalji pišu na promo stranici.

No.1 F6 je vrlo zanimljiv pametni sat koji ima brojne mogućnosti. Posebno nas oduševljava štedljivi ekran zahvaljujući kojem baterija može trajati i do 50 dana, a zahvaljujući svojoj robusnoj konstrukciji radi i na ekstremnim temperaturama ispod -40°C pa sve do +70°C. Naravno, vodootporan je do dubine od 50 metara, a otporan je i na prašinu kao i na mehanička oštećenja, vibracije i koroziju. Ugrađen je i uvijek koristan GPS tako da će i lokacijski pratiti vaše aktivnosti, a tu je i čitač otkucaja srca.

Brojne su mogućnosti ovog pametnog sata – prati vaše aktivnosti ali i kvalitetu sna, možete ga povezati s vašim pametnim telefonom preko Bluetootha i preuzeti pozive, poruke i notifikacije, a podsjetit će vas i ako predugo sjedite odnosno kada trebate popiti vode. Od aktivnosti na otvorenom podržava Multi Sport Mode tako da prepoznaje trčanje, košarku, biciklizam, planinarenje, plivanje, stolni tenis,…

Ako nas pitate, ovu priliku vrijedi iskoristiti – nabavite svoj primjerak No.1 F6 pametnog telefona po cijeni od samo 14,99$ ekskluzivno na . Isto tako, imate mogućnosti kupiti i neke dodatke uz sat, također po cijeni “u pola”.

Spomenimo kako na dnu iste promo stranice imate i druge No.1 pametne satove i narukvice, sve po sniženim cijenama. Tako ćete pronaći modele kao što su No.1 F5, No.1 F3, No.1 S9 i druge modele.

Iskreno rečeno, ovaj nam se No1. F6 pametni sat toliko svidio i toliko nam je nevjerojatna njegova cijena da ćemo vjerojatno nabavit jedan primjerak i sami i testirati ga. Pa kad je tako neodoljiv… :)

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.