No.1 F5 vrlo moćan pametni sat – GPS, visinomjer, barometar, termometar

Fotografija članka: No.1 F5 vrlo moćan pametni sat – GPS, visinomjer, barometar, termometar

S jedne strane izuzetno moćan i lijep, s druge strane cjenovno vrlo povoljan – to je novi No.1 F5 pametni sat kojeg bi svatko poželio.

Oglas

Ova nam je kineska kompanija itekako dobro poznata jer smo i sami imali prilike isprobati nekoliko njihovih uređaja. Inače su se specijalizirali za proizvodnju pametnih satova i pametnih narukvica, tako da ih treba vrlo ozbiljno shvatiti. Njihov najnoviji pametni sat nosi oznaku na No.1 F5, a možete ga pronaći i kupiti na .

Vrlo moćan pametni sat obiluje raznim funkcijama. Naravno, vodootporan je u skladu s IP67 standardom, a jedna od najvažnijih svakako je podrška za GPS. Nadalje, tu je i senzor koji prati otkucaje srca i koji prati vaše zdravstveno stanje, kao i senzor za mjerenje temperature i visine u realnom vremenu što znači da će trenutno zabilježiti svaku promjenu. Naravno, ugrađen je i alarm, a ima i brojač koraka, podsjetnik za predugo sjedenje, praćenje kvalitete spavanja, a može se preko Bluetooth 4.2 bežične veze povezati s vašim pametnim telefonom i preuzeti telefonske pozive i tekstualne poruke, kao i Facebook, Twitter i druge notifikacije.

Ovakav je sat idealan za one koji puno vremena provode na otvorenom i u prirodi, a ima i više sportskih modova – hodanje, trčanje, planinarenje, plivanje i biciklizam. Svoju će punu snagu doživjeti povezujući se s posebnom iWear aplikacijom koju možete besplatno skinuti s Google Play Storea ili Apple App Storea.

Što se tiče hardverskih karakteristika recimo kako radi na posebnom NRF52832 čipsetu, a ugrađeno je 64 MB radne i 512 MB interne memorije. Ekran je 0,95 inčni OLED ekran rezolucije 96 x 64 točaka, dok je baterija od 350 mAh i može izdržati do čak 3 tjedna.

Ovaj vrlo zanimljivi No.1 F5 pametni sati dolazi u sivoj, zelenoj i crvenoj boji, a u tijeku je akcijska pretprodaja na u kojoj mu je cijena spuštena na 49,99$. Isto tako, dostupan je u prodaji i na webshopovima kao što su , i .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.