No.1 F4 Smartband – vrlo moćna i jeftina vodootporna multifunkcijska pametna narukvica

Fotografija članka: No.1 F4 Smartband – vrlo moćna i jeftina vodootporna multifunkcijska pametna narukvica

Vrlo popularna kompanija na području pametnih satova i narukvica predstavila je svoj novi proizvod koji je itekako zanimljiv, a to je No.1 F4 Smartband – vrlo moćna vodootporna pametna narukvica koja je vrijedna vaše pažnje.

Oglas

Prije nego je započnemo opisivati, reći ćemo kako je u tijeku zgodna akcija – sve što trebate je posjetiti i upisati svoj email, uz malo sreće ovu zaista moćnu multifunkcijsku pametnu narukvicu možete osvojiti za samo 9,99$. Svi potrebni detalji su na toj istoj stranici. Inače, ova promocija traje još 10-ak dana.

Ono što nam se prvo svidjelo su boje u kojima dolazi ova pametna narukvica. Više ih je tako da se može naći za svakoga ponešto – zelena, crvena, plava i crna, izbor je na vama, a možete ih i mijenjati. Ovo je zaista moćna pametna narukvica koja bilježi i prati sve i svašta. Osim što može izmjeriti brzinu otkucaja srca, mjeri i krvni tlak kao i kisik u krvi.

Kada kažemo multifunkcijska pametna narukvica tada mislimo na brojne mogućnosti i mjerenja koja može obaviti No.1 F4 Smartband. Namijenjena je svima koji vole aktivni život, sport i općenito svima koji vole zdraviji život. Zgodno je što prati i prepoznaje razne sportove kao što su badminton, stolni tenis, košarku, nogomet, biciklizam, planinarenje, trčanje i plivanje. Sve to odrađuje zahvaljujući posebnom programskom algoritmu upisanom u ovu pametnu narukvicu.

Naravno, ona je vodootporna (do 30 metara dubine) i otporna na prašinu u skladu s IP68 certifikatom. Naravno, može se povezati s vašim pametnim satom (Android, iOS) preko Bluetooth 4.0 veze i posebne aplikacije kojoj će slati i podatke o vremenskim uvjetima, visini gdje se nalazite, UV zračenju, tlaku zraka, sve ćete to vidjeti u posebnoj aplikaciji koja sve uredno prati. Isto tako, zahvaljujući povezivosti sa smartfonom ispisat će i GPS lokacije gdje ste bili aktivni.

Sadržaj rezultata pratite preko kvalitetnog i velikog OLED ekrana od 0,96 inča, a ugrađena je i baterija od 130 mAh za koju kažu kako je vrlo izdržljiva i danima će pratiti vaše aktivnosti. Naravno, ne treba posebno spominjati kako prikazuje telefonske pozive, SMS poruke i poruke raznih aplikacija direktno na ekran pametne narukvice.

No.1 F4 Smartband nam se čini vrlo zanimljiva i moćna, a promotivna akcija na 9,99$ je nešto što trebate provjeriti. Svakako posjetite i pročitajte dodatne informacije, bar vas to ništa ne košta. Isto tako, pogledajte i video niže, sve će vam biti puno jasnije.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.