No.1 F4 moćna pametna narukvica u posebnoj promotivnoj prodaji po samo 13,99$

Fotografija članka: No.1 F4 moćna pametna narukvica u posebnoj promotivnoj prodaji po samo 13,99$

Na Geekbuying webshopu počela je posebna promotivna prodaja moćne No.1 F4 pametne narukvice čija je cijena u narednih nekoliko dana zaista niska, samo 13,99$. Ako nas pitate, ovo nam izgleda kao odlična prilika.

Oglas

Kompanija se već profilirala kao odličan proizvođač pametnih satova, a u novije vrijeme i pametnih narukvica, a u svom portfelju imaju i pametne telefone. Nova No.1 F4 pametna narukvica je vrlo moćna i s pregršt različitih senzora, a što nećete prepoznati po cijeni koja je zaista minimalna. I što je najbolje u tijeku je promotivna prodaja od 11-14. rujna na , pa iskoristite priliku.

Pametna narukvica dolazi u više boja – zelena, crvena, plava i crna, izbor je na vama, a možete ih i mijenjati. Ova pametna narukvica može pratiti puno toga kao što je otkucaje srca, ali mjeri i krvni tlak kao i kisik u krvi. amijenjena je svima koji vole aktivni život, sport i općenito svima koji vole zdraviji život. Zgodno je što prati i prepoznaje razne sportove kao što su badminton, stolni tenis, košarku, nogomet, biciklizam, planinarenje, trčanje i plivanje. Sve to odrađuje zahvaljujući posebnom programskom algoritmu upisanom u ovu pametnu narukvicu.

Naravno, ona je vodootporna (do 30 metara dubine) i otporna na prašinu u skladu s IP68 certifikatom. Naravno, može se povezati s vašim pametnim satom (Android, iOS) preko Bluetooth 4.0 veze i posebne aplikacije kojoj će slati i podatke o vremenskim uvjetima, visini gdje se nalazite, UV zračenju, tlaku zraka, sve ćete to vidjeti u posebnoj aplikaciji koja sve uredno prati. Isto tako, zahvaljujući povezivosti sa smartfonom ispisat će i GPS lokacije gdje ste bili aktivni.

Sadržaj rezultata pratite preko kvalitetnog i velikog OLED ekrana od 0,96 inča, a ugrađena je i baterija od 130 mAh za koju kažu kako je vrlo izdržljiva i danima će pratiti vaše aktivnosti. Naravno, ne treba posebno spominjati kako prikazuje telefonske pozive, SMS poruke i poruke raznih aplikacija direktno na ekran pametne narukvice.

Samo vas podsjećamo kako se No.1 F4 Smartband pametna narukvica nalazi u prodaji na po promotivnoj cijeni od 13,99$, cijena je toliko niska da nećete morati platiti niti porez.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.