No.1 D7 moćni pametni sat na Androidu, MediaTekovom procesoru i jakom baterijom

Fotografija članka: No.1 D7 moćni pametni sat na Androidu, MediaTekovom procesoru i jakom baterijom

Novi je No.1 D7 pametni sat vrlo lijep, okruglog je dizajna, a može se pohvaliti moćnim procesorom i jakom baterijom koja traje dvostruko duže nego baterije na drugim pametnim satovima.

Oglas

Ono što je vrlo zgodno je što radi na Android 4.4 operativnom sustavu koji je posebno prilagođen za korištenje na okruglom ekranu malih dimenzija, tako da možete preko Google Playa skinuti i instalirati sve aplikacije koje poželite. Koliko vidimo na podržava višejezičnost tako da smo pronašli i hrvatski jezik. Kada već spominjemo ekran, radi se o 1,3 inčnom okruglom ekranu, tako da cijeli uređaj nalikuje na pravi sat. Kućište je naravno metalno, napravljeno je od materijala oznake 316L, dok je remen od prave kože. Nije teško zaključiti kako se radi o vrlo kvalitetnom pametnom satu koji odiše luksuzom. Ako smijemo reći, djeluje vrlo poslovno i profesionalno.

No.1 D7 radi na moćnom MediaTekovom MT6572 procesoru, a ugrađeno je čak 1 GB RAM-a i 8 GB interne memorije tako da bi s obzirom na hardversku snagu trebao raditi besprijekorno. Posebno ističemo bateriju od 500 mAh koja će trajati i dvostruko duže nego na nekim drugim pametnim satovima. Što se tiče povezivosti podržava Wi-Fi, Bluetooth 4.0 (kompatibilno u cijelom svijetu), kao i NFC. Na samom pametnom satu imate više različitih prikaza satova, možete s njim telefonirati jer podržava 3G WCDMA.

Osim ovih karakteristika, No.1 D7 podržava i vaš aktivni život, odnosno onaj sportski dio. Tako je ugrađen čitač otkucaja srca druge generacije, brojač koraka, prati kvalitetu spavanja, potrošnju kalorija i sve kako bi vam pomogao u vašem svakodnevnom životu i popravio zdravlje.

Saznali smo i cijenu. Novi će se No.1 D7 prodavati po cijeni od samo 80$ što je vrlo konkurentna i povoljna cijena. Kompanija je poznata po kvalitetnim satovima koje nude po povoljnim cijenama, tako da je novi model samo nastavak te priče. Inače, već smo ranije testirali neke njihove pametne satove i možemo potvrditi kako ekipa zna što radi. Dodatne detalje možete pronaći na .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.