Nintendo Switch će navodno imati 4 GB RAM-a, dvostruko više od Wii U?

Fotografija članka: Nintendo Switch će navodno imati 4 GB RAM-a, dvostruko više od Wii U?

Čini se kako je jedan od traženijih i zanimljivijih uređaja koji će se pojaviti početkom iduće godine je Nintendo Switch konzola. Već se pojavilo dosta informacija, sakupili smo ih na jedno mjesto.

Oglas

Prema najnovijim glasinama nova će Nintendo Switch konzola/tablet imati čak 4 GB RAM-a, što je dvostruko od onog što ima mega-popularna Wii U konzola. Iako se pojavio službeni najavni video kojeg možete vidjeti u nastavku, službene hardverske specifikacije su još uvijek – neslužbene.

Ipak, neki izvori bliski kompaniji potvrđuju količinu radne memorije iako neki izvori navode kako bi konzola mogla imati 6 ili čak 8 GB RAM-a. Ipak, nije toliko važna količina memorije koliko optimizacija hardvera i operativnog sustava. Apple je tome najdalje otišao, što znate i sami.

Ono što smo još uspjeli saznati je kako će imati ekran veličine 6,2 inča i HD rezolucije od 1280 x 720 točaka što nam se čini malo, nadamo se kako je ova glasina pogrešna. Ugrađeno će biti 16 GB interne memorije proširivo preko microSD ulaza.

Velika očekivanja

Kažu kako će se posebni detalji pojaviti 12. siječnja 2017. godine. U kompaniji očekuju kako bi samo u inicijalnoj prodaji mogli prodati više od 2 milijuna primjeraka, a ponudit će i nešto što su nazvali “try before  you buy” iliti isprobajte prije kupovine. Usporedbe radi, Wii U je prodan u 3,06 milijuna primjeraka. Spominje se i cijena od 300-350 dolara.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.