Nintendo 2DS XL stiže nova prijenosna konzola, u prodaji od srpnju

Fotografija članka: Nintendo 2DS XL stiže nova prijenosna konzola, u prodaji od srpnju

Prema najnovijim informacijama, nova će se Nintendo 2DS XL Portable Console iliti prijenosna konzola pojaviti u prodaji 28. srpnja po cijeni od 150$. Kako će je igrači prihvatiti?

Oglas

Kao što joj to i sam naziv sugerira, nova Nintendo 2DS XL konzola je vrlo slična prethodnoj kompanijinoj 3DS konzoli, osim što ovoj nedostaje onaj 3D dio. Isto tako, konzola je manja po dimenzijama tako da će još bolje sjesti u džep. No, i dalje su vam na raspolaganju dva ekrana.

Kada već spominjemo ekran, istih je dimenzija kao i kod prethodne konzole. Isto tako, možemo povući paralelu s 2DS konzolom koja se pojavila još 2013 godine. No, ta konzola nije imala ovakav preklopni izgled kao 3DS. Kao što možete vidjeti na slici, ovo je vrlo praktični format.

Ono što je Nintendo 2DS XL konzola dobila je jači procesor, podržava NFC, podržava Amiibo i još puno toga. Što se tiče podrške igara, neke od prvih su Pokemon Sun i Pokemon Moon je na listi.

Više o ovoj simpatičnoj konzoli možete pronaći na .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.