Nikeove tenisice stigle u budućnost

Fotografija članka: Nikeove tenisice stigle u budućnost

Tenisice za koje ste mislili da ne treba još dugo očekivati

Oglas

Nike tenisice mogu ono što smo čekali od filma Povratak u budućnost 2… mogu se same zavezati. Tenisice se zovu HyperAdapt 1.0. Sustav koji veže tenisice se aktivira kada stavite svoje stopalo unutra.

Da biste mogli podesiti i dobnost tenisica, brinu se dva gumba sa strane kojima možete podesiti jačinu, tj. koliko će čvrsto tenisice biti vezane.

Tenisice koje su najavljene još 1989., napokon su ugledale svjetlo dana u 2016. godini. Mislim da možemo reći da je ovo najiščekivaniji model do sada. Prvi prototip ovih tenisica je probao upravo Michael J. Fox. Ne mislimo na davnu 1989., već ih je  Nakon što je glumac dao zeleno svjetlo, Nike je krenuo u proizvodnjui daljnju razradu.

Nike ističe da tenisice u svom imenu imaju s razlogom 1.0 – ovo je tek početak. I sami se pitamo, ne bi li bilo sjajno da ovo postane “stvarnost”. S vremenom bi modeli mogli još i bolje osjetiti kada želimo da nam tenisica bude jače ili slabije stisnuta.

Članovi Nike+ kluba će moći kupiti tenisice krajem 2016., a nakon toga kreću u redovnu prodaju.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.