Nike smartwatch pametni sat stiže u prvoj polovici 2014. godine

Fotografija članka: Nike smartwatch pametni sat stiže u prvoj polovici 2014. godine

Kakvo mišljenje imate o “smartwatch” uređajima, odnosno “pametnim satovima”? Sve ih više proizvođača ima u svom portfelju, a stiže i Nike smartwatch.

Oglas

Do sada smo ih viđali mnoge, kao što su Epson, Sony, Samsung, Pebble i drugi brojni projekti na Kickstarter stranicama koje su dale naznačiti kako imaju ideje za pametne satove. Jedan od uspješnijih mogao bi biti Nike smartwatch iz jednostavnog razloga što iza njega stoji jako sportsko ime – Nike.

No, nisu ovo jedina imena koja imaju ili točnije – koja će imati pametne satove. Uz najnoviji Nike smartwatch još neke poznate kompanije najavljuju svoje pametne satove kao što su Apple, Google, Microsoft, Nokia, Motorola, i LG. Neki se samo odlučuju za aplikaciju na pametnom satu, a Nike smartwatch nam daje do znanja kako kompanija ne želi samo imati aplikaciju, nego pravi fizički uređaj.

Nike smartwatch

Ako bolje poznajete kompaniju Nike, tada vjerojatno znate kako oni već imaju svoj FuelBand uređaj koji je neka vrsta naprednog sata, no nitko do sada nije spomenuo kako je to “pametni sat”. Kada kažemo “pametni sat” tada mislimo naravno i na povezivanje sa smartfon uređajima i sinkronizaciju podataka, što je i jedna od glavnih snaga ove kombinacije.

Nike smartwatch  bi se trebao na tržištu pojaviti u prvoj polovici iduće godine, a proizvodit će ga Flextronics International. Za sada je prerano govoriti o cijeni i dostupnosti, no bitno je znati – Nike smartwatch  dolazi.

Nike smartwatch

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.