Nexus 8 Flounder bit će odličan tablet i za ljubitelje video igara?

Fotografija članka: Nexus 8 Flounder bit će odličan tablet i za ljubitelje video igara?

Očekuje se kako će Google na svoj godišnjem eventu (Google I/O 2014) predstaviti novi Android operativni sustav, ali i novi Nexus 8 Flounder tablet.

Oglas

Posljednje informacije govore kako će Nexus 8 Flounder tablet proizvoditi HTC, tako da ga neki već zovu i HTC Nexus.  Ono što je važno spomenuti je kako bi trebao imati jaku hardversku konfiguraciju, procesor i grafiku, što će se posebno svidjeti ljubiteljima video igara.

Prvotna priča je sugerirala kako bi novi Nexus 8 Flounder tablet trebao imati Qualcommov procesor, no čini se kako bi se Google mogao odlučiti za Intelov novi Moorefield procesor koji je još uvijek obavijen velom tajne, no inicijalna testiranja su pokazala zavidne grafičke performanse, čak i bolje od također Intelove Merrifield SoC platforme (System on Chip). Ako je Merrifield negdje u rangu Snapdragona 800 i Appleovog A7, Intelov Moorefield procesor ih šiša za desetak posto…

Informaciju više možete vidjeti na niže priloženom grafu.

Inače, Google I/O 2014 event se održava 25-26. lipnja, a informaciju više ćete pronaći .

Nexus 8 Flounder bit će odličan tablet i za ljubitelje video igara?

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.