Nexus 8 će ipak proizvoditi Asus, no i HTC-ova inačica je izgledna

Fotografija članka: Nexus 8 će ipak proizvoditi Asus, no i HTC-ova inačica je izgledna

Sve ćemo točno znati idućeg tjedna na Google I/O 2014 konferenciji kada će se konačno otkriti kako će izgledati novi Nexus  tablet. I tko će ga proizvoditi.

Oglas

Slika koju ćete vidjeti ispod sugerira kako je upravo Asus novi/stari proizvođač Googleovog Nexus 8 tableta. Hoće li se to zaista dogoditi? Iskreno, nama je potpuno svejedno hoće li se kao proizvođač pojaviti Asus, HTC ili neki treći igrač. Zanimljivo je kako nitko ne negira da će postojati i HTC Nexus 8. Možda dva modela?

No ono što je nama zanimljivije je kako će izgledati hardverska konfiguracija. Nije isključeno kako će imati novi Intelov 64-bitni procesor koji se pokazao jako zanimljiv i koji ima odlične ocjene na testovima. Očekujemo i Full HD rezoluciju ekrana od 1920×1200 točaka i s nekim od Gorilla zaštitnih premaza, 2 GB RAM-a i bar 32 GB prostora za pohranu podataka, te stražnjom kamerom od 5 MP ili 8 MP.

Koga biste vi više voljeli kao proizvođača Nexus 8 tableta – HTC ili Asus? Kao što smo već rekli, nama je svejedno… :)

Nexus 8 će ipak proizvoditi Asus, no i HTC-ova inačica je izgledna

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.