Nexus 7 II će imati Snapdragon 600 procesor i Android 5.0 OS, ali stiže tek u listopadu

Fotografija članka: Nexus 7 II će imati Snapdragon 600 procesor i Android 5.0 OS, ali stiže tek u listopadu

Ne znamo zašto, ali nekako nam se čini kako će se velika većina mobilnih uređaja pojaviti krajem godine, najčešće se spominje mjesec listopad. Isto vrijedi i za novi Nexus 7 II.

Oglas

Iako su iz Googlea tijekom svibnja i lipnja stizale najave kako će se novi Nexus 7 II druge generacije pojaviti tijekom ovog mjeseca, čini se kako će se cijela priča ipak odgoditi. Izvori bliski kompaniji tvrde kako će se u trgovinama širom svijeta pojaviti tek u listopadu.

Već od ranije znamo kako novi Nexus 7 II neće raditi na Nvidijinoj Tegra platformi, nego su se ovaj puta odlučili za prilično solidni Qualcommov Snapdragon 600 procesor, a ne sumnjamo kako će raditi na novom Android 5.0 Key Lime Pie operativnom sustavu.

Poznato nam je kako će imati Full HD ekran (1200p), a spominje se i druga kamera sa stražnje strane od 5MP (originalni Nexus 7 je nije imao, ), dok bi prednja trebala biti od 2MP. Najavljuje se kako će imati 2 GB RAM-a, a podržavat će WiFi i 4G LTE (opcija).

O cijeni za sada nema nekih informacija, no pretpostavljamo kako će biti u rangu originalnog Nexusa 7. I, što kažete, vrijedi li nabaviti novi Nexus 7 II?

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.