Nexus 7 2. generacije ima problema s ekranom i tipkovnicom?

Fotografija članka: Nexus 7 2. generacije ima problema s ekranom i tipkovnicom?

Čini se kako i Nexus 7 2. generacije,kao i prošlogodišnji original, ima problema, odnosno inicijalnih bugova. Nije jedan, više ih je.

Oglas

Kao i originalni Nexus 7 tablet, i ovaj novi nije svoju “karijeru” počeo slavno. Podsjetimo se, originalni Nexus 7 je imao problema s usporavanjem rada nakon nekog vremena, o čemu smo . Nexus 7 2. generacije ima i pokoji problemčić više, ako je vjerovati brojnim prijavama na Google Products Forumu.

Najviše pritužbi ide na račun ekrana osjetljivog na dodir koji ne radi kako treba, kao niti tipkovnica. No, ni to nije sve. čini se kako Nexus 7 2. generacije ima problema i s GPS navigacijom koja ne radi glatko kako bi trebala, a navodno se zna i ugasiti nakon 2 minute korištenja.

Iz Googlea već najavljuju kako će brzo riješiti ove probleme. Dok ovo čitate, navodno su neki kupci već dobili nove “popravljene” tablete (iako neki koji su dobili zamjenu se opet žale na ekran, “double taps”, “ghost taps”,…). Nexus 7 2. generacije, čini se, baš i nije najbolja reklama za Google u ovom trenutku, no srećom je kompanija odmah reagirala, što je pohvalno.

Naravno, sve ove informacije morate uzeti s rezervom, no čini se kako neki problemi ipak postoje. Google, rješavaj ih!

Nexus 7 2. generacije

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.