Nexus 6P djelomično ukrotio Snapdragonove grijače

Fotografija članka: Nexus 6P djelomično ukrotio Snapdragonove grijače

Nakon testova grijanja, temperatura na Nexusu 6P je najbolja do sada

Oglas

Nexus je obećavao da bi mogao biti mobitel koji neće imati problema s grijanjem ove godine, a koliko je u tome uspio ćete vidjeti u nastavku.

I dok je 2015. godina najtoplija do sada, a čemu Snapdragon 810 nije odmogao, treba vidjeti koiko globalnom zatopljenju doprinosi i Nexus 6P.

Ekipa s Androidcentrala je radila testove grijanja novog Nexusa, metalnog Googleovog flagshipa. U njihovom uredu na udobnih 25 stupnjeva celzijusa su testirali grijanja Nexusa 6P. Mobitel je započeo rad s 27 stupnjeva ležeći na stolu i ne radeći ništa. Surfanje u trajanju od desetak minuta i uobičajen rad su doveli temperaturu na 37 stupnjeva. Ništa zabrinjavajuće, a takvo je grijanje uočeno i do sada na mobitelima.

No teži zadaci su ono na čemu se grije svaki smartfon sa 810. Metalno kućište je izgleda dosta pomoglo u cijeloj priči jer je Nexus 6P uspio imati temperaturu prilikom izvođenja benčmark testova najviše na 40 stupnjeva celzijusa dok su drugi modeli u pojednim slučajevima prelazili i 45 stupnjeva.

Zaključno, Nexus 6P se također grije, ali najmanje do sada (u tijesnoj je konkurenciji s OnePlus 2 koji je underclockao procesor).

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.