Nexus 5 na Google Play Storeu, smartphone se pojavio kratko i nestao?

Fotografija članka: Nexus 5 na Google Play Storeu, smartphone se pojavio kratko i nestao?

Neki su uspjeli “primijetiti” kako se pojavio Nexus 5 na Google Play Storeu, ali samo na kratko i nestao. Je li to nekakav teser. Pojavila se i cijena :)

Oglas

Ovih dana mediji su nekako najviše naklonjeni novom Googleovom smartphoneu koji bi se službeno trebao pojaviti 28. listopada, iako se šuška i kako bi se to trebalo dogoditi možda i 21. ovog mjeseca, dakle tjedan dana ranije. Što će se dogoditi teško je reći, no navodno se samo na kratko pojavio Nexus 5 na Google Play Storeu.

Neke informacije znamo od prije, a neke su se pojavile i na Playu. Uglavnom, znamo kako će raditi na novom Android 4.4 KitKat operativnom sustavu i kako ga proizvodi LG. Model s 16 GB će koštati najvjerojatnije 349$, što je ista cijena kao i Nexusa 4 prije godinu dana. Ipak, neki tvrde kako će mu cijena biti i ponešto veća, jer bi se navodno trebao pojaviti i Nexus 4 s LTE podrškom za 299$.

Puno glasina ovih dana, kao i info o smartphoneu Nexus 5 na Google Play Storeu, ništa konkretnih informacija. Morat ćemo se strpjeti još koji dan…

Nexus 5 na Google Play Storeu

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.