Next@Acer event 21. travnja – novi hibridni tablet, Chromebook? Pogledajte video!

Fotografija članka: Next@Acer event 21. travnja – novi hibridni tablet, Chromebook? Pogledajte video!

Acer je spreman za svoj poseban Next@Acer event koji će se održati 21. idućeg mjeseca, a koji donosi novi tablet, hibridni prijenosnik ili Chromebook? Za sada nisu otkrili puno, ali su objavili video.

Oglas

Očito se nešto veliko događa kada su u tajvanskoj kompaniji odlučili napraviti i poseban event koji će biti i prenošen uživo, a što možete vidjeti i prema najavnoj slici. Očekuju se jedan ili dva mobilna uređaja, no nismo sigurni da li to znači i pametna telefona. Za odgovor čitajte dalje…

Prema najavi koju možete vidjeti u videu niže, radi se o nekoj vrsti prijenosnika, možda hibridni tablet ili čak kažu Chromebook. Ova je kompanija nekako nestala u posljednje vrijeme, no čini se kako su ponovo živnuli i planiraju nešto novo.

Ono što znamo je kako će se event održati u New Yorku, a neslužbeno doznajemo kako će predstaviti više različitih uređaja – spominje smartfon iz Liquid obitelji, tablet, klasični laptop, hibridni prijenosnik i Chromebook, pa čak i pametna narukvica.

Živi bili pa vidjeli što donosi Next@Acer event :)

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.