Next Level – novi gamerski časopis u prodaji od 14.04. 2011

Fotografija članka: Next Level – novi gamerski časopis u prodaji od 14.04. 2011

Ekipa iz bivših časopisa udružila se u projekt Next Level, sjeli su za stol, ujedinili iskustvo i uz pomoć firme WebTeh pokrenuli svoj novi projekt – .

"Prije svega časopis veći i bogatiji od svih dosadašnjih na ovom području Europe. S izvještajima iz raznih zemalja svijeta, ekskluzivnim prikazima razvojnih verzija igara, testovima i usporedbama svakog zanimljivog hardvera bilo koje igraće platforme, analizama i usporedbama globalnih trendova industrije videoigara". Riječi su kojima je Dario Zrno, glavni urednik novog časopisa, opisao Next Level.

Što vas čeka u novom broju? Osim očitog pregleda igre Battlefield 3 tu je i detaljna recenzija mnogobrojnih 3D igara za Nintendo 3DS, zatim sportski naslovi poput Top Spin 4 i Fight Night Champion te retro special “Vremeplov – 1987. godina”.  Časopis će izlaziti na mjesečnoj bazi uz cijenu od 25 kuna po broju, a na kioscima ga možete naći već od sutra, 14. travnja 2011. godine.

Kolegama osobno držimo fige i očekujemo kombinaciju Hackerovih hardver recenzija, GamePlayovog dizajna i PSX-ovog humora.

Ekipa, sretno!

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.