New Banking Vision 2013 – najveći regionalni skup o bankarstvu i IT-u

Fotografija članka: New Banking Vision 2013 – najveći regionalni skup o bankarstvu i IT-u

U drugoj polovici rujna u Rovinju nas očekuje još jedna velika IT bankarska konferencija pod nazivom New Banking Vision 2013.

Oglas

Riječ je o jednoj od najvećih regionalnih bankarskih konferencija koja se po drugi puta organizira u Hrvatskoj. Očekuje se da će na New Banking Vision 2013 konferenciji sudjelovati više od 250 predstavnika banaka i ICT stručnjaka koji će raspravljati o trendovima i izazovima tržišta, iskustvima, najnovijim tehnologijama i mogućim budućim pristupima koji će omogućiti rast i razvoj financijskog sektora.

konferencija sastojat će se od prezentacija, okruglih stolova i demonstracija u okviru expo zone. Iako će teme konferencije obuhvatiti razne aspekte bankarskog poslovanja, fokus će biti na rješenjima koja uključuju direktan kontakt s klijentima u poslovnicama i na samoposlužnim uređajima, zatim na rješenjima za plaćanja i pametnim rješenjima koja smanjuju troškove i povećavaju efikasnost operativnog poslovanja banaka. Na posebnom okruglom stolu bankari, analitičari i predstavnik telekoma raspravljat će se o novim igračima u domeni plaćanja – predstavljaju li oni priliku ili prijetnju gledano iz bankarske perspektive.

Više informacija o New Banking Vision 2013 konferenciji (lokacija, vrijeme, prateće aktivnosti, Google mapa,…) može se naći na našem .

New Banking Vision 2013

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.