NetGear R6300 Genie – aplikacija za bežični ruter koja spaja sve vaše uređaje

Fotografija članka: NetGear R6300 Genie – aplikacija za bežični ruter koja spaja sve vaše uređaje

Aplikacije u našim mobitelima su postale važan aspekt komuniciranja ali i lakšeg rješavanja određene situacije, bilo vezano uz šoping, tehnologiju, kvar ili samo zabavu.

Oglas

Ako nas zanima kako riješiti neki problem, postoji velika mogućnost da je netko napravio aplikaciju koja to rješava u kratkom vremenu.  Aplikacije su danas odličan izvor zarade, upravo zato su razne kompanije napravile aplikacije za upravaljanje svojim uređajima. Jedna od takvih tvrtki jest NetGear koja proizvodi razne gadgete i uređaje za lakšu i bržu komunikaciju. Jedna od aplikacija koju su napravili jest NetGear Genie, aplikacija za bežični ruter NetGear R6300. NetGear Genie spaja smatrphone, laptop, tablet i kompjuter sa bežičnim ruterom NetGear R6300.

NetGear Genie je kompatibilan sa svim uređajima, laptopom, mobitelom, tabletom i računalom. Ova aplikacija služi za bolji pristup bežičnom ruteru, te se s njom može provjeravati, održavati čak i uklanjati različite kvarove. Također, mogu se mijenjati osnovne i druge postavke na ruteru i internet vezi. Od osnovnih postavki mogu se mijenjati ime mreže, šifra mreže čak i firmware rutera. Od malo naprednijih postavki možete vidjeti koji su uređaji spojeni na vaš ruter i koji je od njih trenutno aktivan.

Pošto u današnje vrijeme svi koriste internet, pa tako i djeca, s NetGear Genie možete uključiti roditeljsku zaštitu i onemogućiti im odlazak na određene stranice neprimjerenog sadržaj. Netgear Genie nije samo kompatibilan s drugim uređajima nego čak i s iPadom i iPhoneom, te i s drugim Appelovim proizvodima kao i s Androidom.

Ako vam internet veza nije dobra, te sumnjate na kvar, sve što morate napraviti je uključiti NetGear Genie aplikaciju koje će naći problem ako postoji te vas voditi korak po korak kroz rješenje tog problema. NetGear Genie je besplatna aplikacija koja se može preuzeti preko interneta, te je izuzetno korisna u svakodnevnom životu, no mana joj je jedino to što je zasad ograničena na NetGear rutere.

Izvor:

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.