NetAkademija: prva IT akademija sa tečajevima Windows Viste

Racunalo.com foto

NetAkademija: prva IT akademija sa tečajevima  Windows Viste

NetAkademija Tehničkog veleučilišta u Zagrebu među prvima u Hrvatskoj pokreće tečaj Microsoft Windows Viste. Obzirom da je NetAkademija ujedno i Microsoftova IT akademija tečaj je prvenstveno namjenjeni studentima i svim uposlenicima u obrazovnom sustavu Republike Hrvatske.

Microsoftov program IT akademija izrađen je kako bi se akreditiranim obrazovnim institucijama omogućilo da educiraju studente, učenike i nastavnike za najmodernije Microsoftove tehnologije.

Prednost ove akademije je u tome što će studenti prije završetka studija dobiti neophodna znanja za daljnji rad u IT industriji po višestruko nižim cijenama, a budući poslodavac će dobiti osobu koja već istog trenutka može preuzeti poslove.

Polaznici Vista edukacije steći će napredna znanja u području Windows Vista operativnog sustava.

Edukacija će se vršiti prema službenim Microsoftovim programima – Microsoft Official Curriculum (MOC) te će se prolaziti MOC 5115 (instaliranje i podešavanje Windows Vista operativnog sustava) i MOC 5116 (podešavanje alata i aplikacija za Windowse Vista).

Tečaj će trajati  50 sati a održat će se na Fakultetu prometnih znanosti, sveučilišnom kampusu  Borongaj, u objektu 71.Prijave se mogu zaprimiti i putem web prijavnice koja se nalazi na adresi:

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.