NetAkademija: pokrenuti prvi tečajevi MySQL-a u Hrvatskoj

Racunalo.com foto

NetAkademija: pokrenuti prvi tečajevi MySQL-a u Hrvatskoj

NetAkademija trenutno je prvo i jedino informatičko učilište u Hrvatskoj koje organizira specijaliziranu edukaciju za MySQL.

MySQL je open-source proizvod što znači da je svakome dozvoljeno da ga koristi i prilagođava za svoje potrebe. Softver je moguće besplatno preuzeti sa Interneta i koristiti ga bez obveze plaćanja. Originalno je razvijen prije gotovo 15 godina za manipulaciju velikim količinama podataka te se već godinama uspješno koristi u visoko zahtjevnim produkcijskim okruženjima. Pristupačnost i brzina čine MySQL vrlo pogodnim za izradu kompleksnih baza podataka zbog čega ga koriste neka od najpopularnijih web odredišta današnjice poput Facebooka i Twttera.

Tečajevi su namijenjeni razvijateljima web aplikacija, podjeljeni su u dva dijela, osnovni i napredni, a svi će se izvoditi prema MySQL certifikacijskom programu.

Svi polaznici bit će uključeni i u praktični rad na stvarnim primjerima kako bi nakon završenog tečaja odmah mogli počet raditi sa MySQL tehnologijom. Edukacija počinje u listopadu, odvijat će se u moderno opremljenim učionicama NetAkademije, a voditi će ju certificirani MySQL developeri sa višegodišnjim praktičnim iskustvom.

Po uspješnom završetku tečaja, polaznici će biti pripremljeni za polaganje certifikata "MySQL certified developer" koji se polaže u dva ispita u akreditiranim ispitnim centrima.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.