Nestaju Lenovo smartfoni, pretvaraju se u Moto?

Fotografija članka: Nestaju Lenovo smartfoni, pretvaraju se u Moto?

Na Internetu je počela kružiti informacija o novim Motorola pametnim telefonima koji će se pojaviti iduće 2017. godine. U nastavku možete vidjeti nove modele odnosno njihove nazive.

Oglas

Zanimljiva informacija govori kako će većinu novih Moto modela koji će se pojaviti iduće godine dizajnirati njihov novi vlasnik, Lenovo. Sama Motorola će se koncentrirati samo na model Moto Z, odnosno Moto G. S obzirom da je Motorola postigla zavidan uspjeh u prodaji svojih Moto Z smartfona, Lenovo je odlučio prepustiti im razvoj i novog modela za 2017. godinu. S druge strane, pomoći će im u razvoju Moto G modela.

Nova Moto X serija se ponovo očekuje iduće godine, no taj će model dizajnirati Lenovo tim, a ne Motorolin. S obzirom da je i Moto M seriju dizajnirao Lenovo, otprilike znamo što nas očekuje u izgledu Moto X serije.

Zanimljiva informacija govori i kako bi svi top modeli Lenova mogli nositi samo ime Moto, a vrlo vjerojatno i srednja klasa. Naziv Lenovo će se barem još neko vrijeme zadržati na jeftinim modelima. Znači li to da će smartfoni pod imenom Lenovo nestati, a ostat će samo Moto smartfoni. Moguće.

Sigurno se kao i mi pitate što će biti s Vibe serijom, a koja je trenutno top Lenovo serija. Moguće je kako će se i na pretvoriti u jednu od Moto serija.

Prema istom izvoru, ovo su nove serije smartfona koje nam za iduću 2017. godinu pripremaju Lenovo/Motorola:
•    Moto Z – Motorola
•    Moto X – Lenovo
•    Moto M – Lenovo
•    Moto G – Motorola/Lenovo
•    Moto E – Lenovo/ODM (Original Design Manufacturer)
•    Moto C – Lenovo/ODM (Original Design Manufacturer)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.