Neslužbeno: Sony Ericsson Xperia SK17i

Fotografija članka: Neslužbeno: Sony Ericsson Xperia SK17i

Hardverske  specifikacije Sony Ericsson XPERIA SK17i su obećavajuće.  Uređaj dolazi s HVGA 3-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir razlučivosti 320 x 480 piksela,  1GHz Snapdragon čipsetom QSD8650, Adreno 205 GPU,  512MB RAMa, 512MB ROMa,  3MP prednjom kamerom i  5/8.5 MP stražnjom kamerom s autofokusom.  Budući da model „ima“ ‘HD’ logo na poleđini to označava 720p video snimanje.

Jedan od izvora tvrdi da model ima bočnu kliznu QWERTY tipkovnicu, jedan gumb na prednjoj strani (home) i tipke  osjetljive na dodir s obje strane.  Što se tiče izbora boja tijela uređaja, navodno dolazi u crnoj i  bijeloj inačici. Zanimljivo je također napomenuti različite boje u izborniku Sony Ericsson sustava umjesto dosadašnje tamno plave.  Nadamo se da to znači da će konačno biti prilagodljiv ukusima korisnika.

 

Na temelju glasina, Sony Ericsson Xperia SK17i će biti najavljen u svibnju mjesecu. Morate imati na umu da ništa nije službeno u ovom trenutku tako da postoji mogućnost da model se pojavi s različitim mogućnosti, a možda i sa novim imenom.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.