Nepce.com – blog za gurmane o finim vinima i dobroj papici, ali na drugačiji način

Fotografija članka: Nepce.com – blog za gurmane o finim vinima i dobroj papici, ali na drugačiji način

Surfajući redovito po hrvatskom web prostoru pronalazimo zanimljive i korisne web stranice za koje mislimo da ih vrijedi posjetiti. Jedna od takvih je Nepce.hr.

Oglas

Kako i samo ime sugerira, radi se o – hrani. Ili kako to kažu na ovo blogu – o finim vinima dobroj papici i tak’ to… Web je vrlo jednostavan, dominira bijela boja i sve vam je na prvi pogled jasno i pregledno. Sve što trebate je pronaći željeni sadržaj i pročitati više o toj gurmanskoj deliciji.

Kad već spominjemo sadržaj, pogledali smo raspored rubrika i blago se nasmijali, jer su nazivi privlačni a opet lagano šaljivi, što nam je već sugerirao sam logo. Primjerice, vina su podijelili na bijela, crna, rose i ostala, što zvuči u redu. No već slijedeća rubrika u glavnom izborniku nosi naziv “Hrana”, a u njoj ćete pronaći podrubrike “Papali smo”, “Brzo i jeftino” i “Mali savjeti”. Zvuči zanimljivo, zar ne? :)

Zaintrigirala nas je rubrika “CSI Nepce”, čiji je naziv valjda nastao po uzoru na poznatu američku “CSI” seriju u više tomova, no u njoj ćete pronaći istraživačke članke kao što su “Test radlera – sezona 2012” ili “Šest radlera i čudna piva”. Vrijedi pročitati i rubriku “Mudrovanja”, možete naići na pokoju pametnu misao, događaj, putopis i više.

Sve u svemu, radi se o amaterskom radu koji je nastao “iz gušta”, a ne s željom o postizanju tisuća i tisuća klikova, odnosno nametanju nekog svog mišljenja. Ekipa koja radi ove web stranice jednostavno uživa u dobroj hrani i piću, ali isto tako uživa i opisati isti taj užitak.

Vjerujemo da vam već voda curi na nepce, zato svi trkom na .


Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.