Neovisni proizvođači softvera sve više koriste Oracle

Racunalo.com foto

Oracleova partnerska mreža u regiji EMEA trenutno okuplja 9600 članova, uključujući više od 5100 ISV-ova. U sklopu svojih aktivnosti na privlačenju partnera Oracle održava niz od preko 60 događaja na turneji Oracle ISV Roadshow u 35 zemalja EMEA-e, na kojima ISV-ovi mogu s Oracleovim tehničkim stručnjacima diskutirati o izgradnji rješenja koja se oslanjaju na proizvode tvrtke Oracle. Na tim se događajima predstavljaju funkcije baze podataka Oracle® Database 10g i sustava Oracle Fusion Middleware, proizvoda koji koristi više od 28.000 korisnika u regiji EMEA i koji ISV-ovima omogućuje razvoj korisničkih aplikacija koje se nadovezuju na sve postojeće tehnologije ili aplikacijska okruženja.


“Putem partnerstva s tvrtkom Oracle ISV-ovi dobivaju pristup tisućama korisnika koji su već instalirali Oracleove baze podataka”, izjavio je Stein Surlien, potpredsjednik uprave ogranka Oracle Europe, Middle East and Africa zadužen za partnerstva i prodajne kanale. “To je za njih posve spremno ciljno tržište. Uz to, pokrenuli smo i programe za generiranje potražnje kojima se njihova rješenja promoviraju SME korisnicima u EMEA-i. Naši voditelji odnosa s ISV-ovima, resursi za tehničku podršku i programi za ISV-ove daju neovisnim proizvođačima softvera potrebne alate i resurse. Oracle im jednostavno nudi najprivlačniji paket vrijednosti, koji će potaknuti razvoj njihova poslovanja i proširiti bazu korisnika.”


Oracle ISV Roadshow primjer je Oracleove posvećenosti pomaganju partnerima pri razvoju, marketingu i prodaji vrhunskih rješenja. Tijekom zadnjih godinu dana osobito je uočljivo prihvaćanje arhitektura orijentiranih na usluge, a Oracleova tehnologija ISV-ovima predstavlja najbolju platformu za razvoj aplikacija orijentiranih na usluge. Oslanjajući se na vodeću Oracleovu tehnologiju ISV-ovi mogu svojim korisnicima ponuditi mogućnosti pospješivanja i optimizacije poslovnih i informacijskih procesa te povećati točnost i pravovremenost odluka uz minimalnu cijenu posjedovanja rješenja. 


ISV-ovi koji žele posjetiti neki od događaja na turneji dodatne informacije mogu dobiti putem centra Oracle Partner Network Interaction Centre ili lokalne organizacije Oracle Alliance & Channel Organisation.


Oracle je nedavno objavio i pokretanje programa
Oracle®PartnerNetwork (OPN) QuickStart Plus, namijenjenog novim Oracleovim VAR-ovima (Value Added Resellers – prodavači koji dorađuju proizvode) i ISV-ovima koji žele prodavati proizvode Oracle Database i Application Server Standard Edition One te Standard Edition.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.