Neos specijalizirani partner za Oracle ADF u Hrvatskoj

Fotografija članka: Neos specijalizirani partner za Oracle ADF u Hrvatskoj

Oracle je prošle godine uveo specijalizaciju kao potvrdu stručnosti partnerskih tvrtki za specifična područja u IT industriji. Kao Gold Partner tvrtke Oracle, Neos je u ožujku ove godine ostvario BI Foundation specijalizaciju, a kako pri razvoju aplikacija koristi ADF tehnologiju od njenih samih početaka, cilj je bio ostvariti specijalizaciju i za to područje. Uvjeti koje je Neos trebao ispuniti kako bi dobio status specijaliziranog partnera obuhvaćaju niz certifikata kojima se dokazuje znanje i stručnost, te određeni broj uspješno obavljenih projekata u praksi.

Veliko stečeno iskustvo i dobro poznavanje tehnologije rezultiralo je i vlastitim proizvodom – NEOS ADF KickStartom. Uz produkt kao poslovnu i tehnološku nadogradnju mogućnosti koje nudi Oracle ADF, Neos izvodi i edukacije vezane za Javu i Oracle ADF tehnologiju.

Status Specijaliziranog Gold Partnera, kako na području ADF-a, tako i na BI području, potvrda je nastojanja da se NEOS u regiji, a i šire, nametne kao stručan, pouzdan i vrijedan partner u poslovanju.

Neos d.o.o. za projektiranje i izvedbu informacijskih sustava od osnutka je orijentiran postizanju vrhunskih rezultata na područjima djelovanja – poslovna inteligencija i skladište podataka (BI-DW), specifična aplikativna rješenja te konzultantske usluge.

Danas tvrtka ima 23 zaposlena, svi stručni djelatnici posjeduju Oracle osobne certifikate, aktivno sudjeluju na stručnim konferencijama te kao predavači na Oracle Universityju. NEOS ostvaruje stalni rast od osnutka, a najveći prihodi ostvareni su upravo u kriznoj 2010. godini.

Neos specijalizirani partner za Oracle ADF u Hrvatskoj

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.