NEOS i Oracle Srbija i Crna Gora održali workshop – Poslovna primjena modernih tehnologija u bankarstvu

Fotografija članka: NEOS i Oracle Srbija i Crna Gora održali workshop – Poslovna primjena modernih tehnologija u bankarstvu

Zajednički workshop imenom Poslovna primjena modernih tehnologija u bankarstvu – Big Data i Machine Learning obuhvatio je teme Oracle Real-Time Decisions rješenje te analizu poslovanja i donošenje poslovnih odluka primjenom Oracle Big Data rješenja u bankarskom sektoru.

Oglas

NEOS, čija su stručnost i ulaganje u znanje u području Oracle tehnologija i razvijanje Big Dana inovacija međunarodno priznati, u suradnji s Oracle timom predstavio je Oracle rješenja koja na jednostavan način odgovaraju na sve izazove današnjeg modernog bankarskog poslovanja. NEOS-ov CTO, g. Mario Mrljić i CSO, g. Dražen Marković te Delivery Manager, g. Mario Nimac održali su predavanje o primjeni Big Date u bankarstvu te ih predstavili na konkretnim primjerima iz prakse. Uz prezentaciju uporabe Big Date u bankarstvu i svim njezinim prednostima, Oracle tim predstavio je značenje Machine learning-a u bankarskom poslovanju te prikazao njegove primjene u bankarskom sektoru.

Radionica u Beogradu pružila je priliku tvrtki Neos za regionalno upoznavanje i predstavljanje svojih usluga. Obzirom na poslovne i digitalne trendove, jasno je kako bankarska djelatnost sve više ovisi o uporabi i primjeni suvremenih tehnologija poslovanja što je ujedno i pokriveno temama na radionici.

NEOS, hrvatska IT tvrtka specijalizirana je za rješenja poslovne inteligencije te je svjetski broj jedan u kategoriji Business Analytics.  Neos je ovu godinu započeo nagradom za visokotehnološke sustave za poslovnu analitiku, dodijeljenom na konferenciji Oracle Partner Day u Krakovu, te nastavlja podizati standarde pokretanjem i realizacijom velikih projekata kojima potvrđuje vodeći status u regionalnom IT sektoru.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.