NEOS ADF KickStart prvi je hrvatski proizvod koji je dobio Oracle Exastack Ready status

Fotografija članka: NEOS ADF KickStart prvi je hrvatski proizvod koji je dobio Oracle Exastack Ready status

ADF KickStart tvrtke Neos, rješenje za razvoj poslovnih aplikacija na ADF platformi, priznat je kao partnersko rješenje potpuno usklađeno s najnovijom tehnološkom platformom za poslovne IT sustave – Oracle Exadata i Exalogic.

Oglas

Certifikati Oracle Exadata Ready, Oracle Exalogic Ready i Oracle SPARC SuperCluster Ready imaju vrlo zahtjevne standarde pa njihovo dobivanje jamči da hrvatski ADF KickStart nudi iznimno visoke performanse te najvišu razinu pouzdanosti.

Certifikati su dio Oracle Exastack Ready programa potvrde kompatibilnost partnerskih rješenja s Exastack platformom, koja uz ekstremne performanse omogućava konsolidaciju IT infrastrukture objedinjavanjem posebno prilagođene opreme, sistemske i aplikativne programske podrške.

Za Neos je dobivanje certifikata prirodni nastavak uspješnog procesa kontinuiranog razvoja, a klijentima jamstvo da će aplikacije temeljene na ADF tehnologiji pouzdano funkcionirati na Exadata Database, Exalogic Elastic Cloud i Oracle SPARC SuperCluster sustavima. Neos je već ostvario niz važnih statusa vezanih za Oracle i Oracle partnersku mrežu, poput statusa ovlaštenog prodavača za Oracle Engineered Systems, pa je novo postignuće potvrda mjesta u vrhu Oracleovih pouzdanih partnera.

NEOS, vodeći hrvatski pružatelj usluga razvoja specifičnih poslovnih aplikacija i rješenja poslovne inteligencije, neprestano nastoji postići izvrsnost ne samo u visokokvalitetnim rješenjima za klijente, već i u iskorištavanju novih tehnologija u cilju otklanjanja postojećih poslovnih ograničenja. Tvrtka je od osnutka orijentirana postizanju vrhunskih rezultata na svojim područjima djelovanja, danas ima tridesetak zaposlenika, a svi stručni djelatnici posjeduju Oracle osobne certifikate, aktivno sudjeluju na stručnim konferencijama te kao predavači na Oracle Universityju.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.