NEO Coolcam HD 720P bežična Wi-Fi IP Baby kamera po povoljnoj cijeni na TomTop webshopu

Fotografija članka: NEO Coolcam HD 720P bežična Wi-Fi IP Baby kamera po povoljnoj cijeni na TomTop webshopu

Ovakve IP kamere su sve popularnije. Kamera koju ćemo danas predstaviti je NEO Coolcam, bežična IP Wi-Fi kamera koja je idealna i za praćenje aktivnosti vaše bebe, a pronašli smo je na TomTop webshopu.

Oglas

S obzirom na cijenu i mogućnosti ove kamere ovo je vrlo isplativa kupovina. Ako tome dodamo i kuponski kod koji ćete pronaći na kraju članka, a koji će ionako sniženu cijenu umanjiti za više od trećine, tada vrijedi ozbiljno razmisliti o kupovini. Kao što smo već rekli, pronašli smo je u prodaji na .

Ono što smo odmah uočili su zanimljive mogućnosti koje ima ova IP kamera. O samom montiranju/postavljanju kamere nećemo govoriti jer je to toliko jednostavno da nije vrijedno spomena. Zahvaljujući Wi-Fi povezivosti s lakoćom ćete ovu kameru povezati s vašim pametnim telefonom (podržava Android, iOS), tako da ćete preko svog pametnog telefona i s udaljene lokacije moći pratiti što se događa u prostoriji u kojoj je postavljena kamera.

S obzirom da prepoznaje pokrete i ima noćni IR mod (automatski ga prepoznaje) odlična je za npr. praćenje beba dok spavaju ili dok se igraju, ali i općenito za povećanje sigurnosti vašeg doma. Kamera je od 1 MP (720p) i širina kuta koji vidi je 60 stupnjeva, ali se može okretati – zahvaljujući horizontalnom hodu od 330 stupnjeva i vertikalnom od 60 stupnjeva, praktički nema dijela koji neće vidjeti u prostoriji, odnosno takozvanog “mrtvog kuta”. Spomenimo i kako imate mogućnost digitalnog povećanja (zoom).

Kamera prima memorijske kartice do kapaciteta od 64 GB, a zgodna je i mogućnost poznata pod nazivom “Motion Detection Alarm” u kojem će se kamera automatski aktivirati kada osjeti bilo kakav pokret, te će poslati poruku na aplikaciju na vašem pametnom telefonu. Zgodna je i mogućnost dvosmjernog audio signala, tako da npr. možete preko kamere razgovarati s djetetom iako niste u istoj prostoriji.

Sve u svemu, čini nam se kako je NEO Coolcam vrlo zanimljiva bežična Wi-Fi IP kamera. Pronašli smo je u prodaji na po promotivnoj prodaji od 22,99$, no ako upišete kuponski kod “YYMNEO” cijena će se spustiti na samo . Cijena je toliko niska da nećete platiti niti PDV.

Cjelokupnu bogatu ponudu akcijskih proizvoda po sniženim cijenama TomTop webshopa potražite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.