Need for Speed: Payback – nabrijavanje auta

Fotografija članka: Need for Speed: Payback – nabrijavanje auta

Prilagođavanje automobila oduvijek je bila jedna od glavnih značajki Need for Speed serijala. Par konja više, malo boje, neonka i spojler i utrka kreće.

Oglas

Budući da je ostalo tek nekoliko mjeseci do izlaska Need for Speed: Paybacka, Ghost Games je postavio kratak video na YouTube u kojem je prikazano nabrijavanje automobila u toj igri i napravili su kratku listu detalja

Kao i prethodne verzije igre, Need for Speed: Payback omogućava da detaljno promijenite dijelove na automobilu poput branika, auspuha i poklopca motora. Možete staviti i body-kit za potpuni make-over omiljenog ljubimca na četiri kotača. Kako napredujete kroz igru, otključavaju se dodatni dijelovi, no morat ćete se vratiti u garažu ili “trgovinu s dijelovima” da biste ih postavili. Ako prođete kroz benzinsku crpku popravit ćete oštećenja na vozilu i napuniti nitro. Možete naravno i bojati automobil, dodati naljepnice i obojati dim s guma i plamen nitra.

Dijelovi za performanse su podijeljeni u šest kategorija Block, Head, Turbo, Exhaust, Transmission, i ECU (electronic control unit). Kao kozmetičke nadogradnje, i ovi se dijelovi otključavaju kroz napredak u igri i postavljaju se u garaži ili Part Shopu.

Kroz igru možete kupiti pet garaža na različitim lokacijama te nakon toga dobivate pristup velikom skladištu za neograničeni broj automobila koji spadaju u pet klasa: Race, Drift, Drag, Off-Road i Runner. Da biste kupili različite automobile morate posjetiti različite trgovine u Fortune Valley ili pronaći olupine (Derelicts) sakrivene u gradu i popraviti ih.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.