NEC AccuSync AS192WM – jeftini 19 inčni LED-backlit monitor za stolna računala

Fotografija članka: NEC AccuSync AS192WM – jeftini 19 inčni LED-backlit monitor za stolna računala

NEC je ovih dana predstavio novi 19 inčni monitor koji je, kako kažu, idealan za mala i srednja poduzeća. Zauzima malo mjesta, ima solidnu rezoluciju i prihvatljivu cijenu.

Oglas

Model AccuSync AS192WM je 19 inčni LCD LED-backlit monitor za stolna računala. Može se pohvaliti smanjenom potrošnjom električne energije do čak 33% zahvaljujući novoj tehnologiji. Naime, takozvana “Mercury-free LED backlighting” tehnologija omogućuje smanjenu potrošnju električne energije.

Zanimljiv je i po tome što je otprilike 20% lakši od prethodnika tako da je lakši za transport, a i dolazi sa sustavom montiranja na zid. Razvijen je u skladu s najnovijim standardima kao što su ENERGY STAR 6.0 i TCO 6.0, te ima poseban ECO Mode.

NEC AS192WM – tehničke karakteristike:
● 19 inčni monitor, 16:10, wide screen, LED-backlit, LCD
● rezolucija: 1440×900 točaka
● ulazi/izlazi: VGA, DVI-D
● može se ugraditi “touch” mogućnost
● integrirani zvučnici (2x 1W), ulaz za slušalice
● ECO Mod
● ENERGY STAR 6.0, TCO 6.0

NEC AS192WM će se početi prodavati krajem studenog po preporučenoj cijeni od 149$, uz 3-godišnju garanciju. Kada i po kojoj će se cijeni pojaviti na hrvatskom tržištu, raspitajte se kod ovlaštenih distributera.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.