Naviforce NF9024 jeftini i vodootporni sportski sat po sniženoj cijeni na TomTopu

Fotografija članka: Naviforce NF9024 jeftini i vodootporni sportski sat po sniženoj cijeni na TomTopu

Mnogi žele izgledati moderno, bolje i paze na detalje. Upravo takvim korisnicima mogao bi se svidjeti Naviforce NF9024 sportski sat koji smo pronašli po sniženoj cijeni na TomTop webshopu.

Oglas

Iako se radi o klasičnom satu, Naviforce NF9024 ima brojne dodatne funkcije tako da se u stvari radi o mješavini klasičnog ručnog sata i digitalnih funkcija, što nam se čini vrlo simpatično. Još nam se više sviđa kada u obzir uzmemo i osjetno sniženu cijenu koju si svatko može priuštiti, koliko vidimo ona vrijedi u narednih četiri tjedna, a u prodaji je na popularnom .

Osim klasične funkcije sata ugrađene su i brojne dodatne funkcije koje vam svakodnevno trebaju, kao što su alarm, pozadinsko osvjetljenje, prikaz datuma i dana u tjednu, a ugrađena je i štoperica. Isto tako, radi se o vodootpornom satu tako da s njim možete bez problema plivati odnosno roniti na dubini od 30 metara.

Ono gdje se satovi kao što je Naviforce NF9024 posebno ističu je njegov vanjski izgled, a koji je još uvijek ljepši od digitalnih satova koji istina brzo napreduju no još uvijek nisu na estetskom nivou klasičnih satova s digitalnim funkcijama. Isto tako, digitalni dijelovi se odlično vide i po sunčanom danu, a što ćete i sami moći vidjeti na dodatnom videu koji smo priložili na kraju članka.

Još jedna zgodna funkcija za poslovne ljude je prikaz dvostrukog vremena odnosno dvije zone, tako da oni koji često putuju mogu vidjeti vrijeme na lokaciji gdje se nalaze kao i vrijeme u svojoj zemlji. Samo kućište sata, kao i remen napravljeni su od kvalitetnog nehrđajućeg čelika, tako da djeluje vrlo lijepo i puno skuplje nego što to definira njegova zaista privlačna cijena.

Naviforce NF9024 vodootporni sportski sat dolazi u više kombinacija boja (crno/crveno, crno/srebrno, crno/crno i crno/narančasto), a pronašli smo ga u prodaji na po vrlo privlačnoj cijeni od samo 19,99$, što je zaista pristupačno svima. S obzirom da ova cijena vrijedi u narednih 28 dana imate i više nego dovoljno vremena sve detaljno pregledati.

Inače, bogatu ponudu TopTop webshopa, s brojnim drugim analognim, analogno-digitalnim i pametnim satovima i drugom opremom možete uvijek pronaći na .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.