To smo čekali… narukvica, HR, GPS, preciznost – Garmin Vivosmart HR

Fotografija članka: To smo čekali… narukvica, HR, GPS, preciznost – Garmin Vivosmart HR

Napokon dobivamo narukvicu koja ima sve što nam je potrebno

Oglas

Godina 2016. godina bi se trebala zvati godina integracije. je smartphone iz Samsunga koji je napokon pokupio ono najbolje iz Samsunga do sada, a Garmin kreće sličnim stopama. Njihova već najavljena narukvica Vivosmart HR je dobila i pojačanje. Prodavat će se u još jednoj varijanti koja će imati u sebi ugrađen GPS.

Garmin se u zadnje vrijeme stvarno raširio na sve strane. Izdali su satove posebno za plivanje, posebne satove za planinarenje, mogli smo vidjeti i novu seriju uređaja za bicikliste, a sada smo dobili i još jednu novu sportsku narukvicu.

Puno ime narukvice je Vivosmart HR+. Ovaj plus je zaista plus, tj. označava da je narukvica dobila u sebi ugrađen GPS. Pređena udaljenost, broj koraka, brzina kojom trčite… sve to je sada puno točnije uz dobar GPS na narukvici. Podaci se mogu unijeti u Garminovu Connect aplikaciju koja bi potom trebala i iscrtati pređeni put na karti.

Običan Vivosmart HR je digao pažnju u medijima jer je ponudio 24/7 senzor pulsa. Uz to je mogao obavijestiti nositelja :) i o porukama, pozivima te je mogao prosljeđivati i obavijesti trećih aplikacija.

Dok je senzor pulsa uključen, a GPS isključen, baterija bi trebala izdržati pet dana. Cijena nove narukvice je trenutno 220$.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.