Napunite svoj smartfon hodajući – jedan od najboljih izuma 2014

Fotografija članka: Napunite svoj smartfon hodajući –  jedan od najboljih izuma 2014

Bez obzira na želje korisnika smartfona da energija pohranjena u baterijama traje danima i kada se intenzivno koristi uređaj, za sada ostaje neizvedivo. Rezervne baterije nosimo pri izlasku iz kuće ili imamo u uredskim ladicama dodatni punjač. No možemo si olakšati život korištenjem Sole Power uloškom za cipele koji može pohraniti energiju generiranu koracima.

Oglas

Sole Power dodatak  za cipele ili tenisice se prošle godine nalazio u Kickstarter platformi za financiranje projekata.  Uspjeli su sakupiti potrebna sredstva  i  sada, gotovo godinu dana kasnije, osvojili su godišnju nagradu za izume koju organizira časopis Popular Science.

Napunite svoj smartfon hodajući -  jedan od najboljih izuma 2014  01

SolePower dodatak  je odvojiv i prilagodljiv bilo kojoj cipeli.  Mase je nešto manje od 140 grama, uključujući bateriju i sustav punjenje putem USB kabela.

Napunite svoj smartfon hodajući -  jedan od najboljih izuma 2014  03

Napunite svoj smartfon hodajući -  jedan od najboljih izuma 2014  03

Tvrtka radi na daljnjem razvoju tako da bi se sustav mogao primijeniti i na druge dijelove tijela.Ovo je stvarno odličan način da napunimo bateriju smartfona ili tableta. A kako radi pogledajte u video prilogu:

Više informacija na  .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.