Napredni SEO za turizam – edukativni seminar za turističke djelatnike, ugostitelje i hotelijere

Fotografija članka: Napredni SEO za turizam – edukativni seminar za turističke djelatnike, ugostitelje i hotelijere

Turizam je jedna od najjačih privrednih grana u Hrvatskoj koja puni državnu blagajnu, a turistički djelatnici imaju svega nekoliko mjeseci da poberu vrhnje nakon svog cjelogodišnjeg rada.

Oglas

Konkurencija između hotela, hostela, restorana i ugostiteljskih objekata iz dana u dan raste i postaje sve jača. Mnogi koriste SEO za optimizaciju njihovih stranica na tražilicama, ali ne ispravno!

Kako povećati prodaju svojih turističkih usluga i destinacija? Kako povećati prodaju na internetu sa samo par ključnih riječi? Koje alate koristiti? Kako korisno analizirati svoje i tuđe web stranice? Sve te odgovore dobit ćete na ovom seminaru koji se održava polovicom prosinca.

Seminar ‘Napredni SEO za turizam’ vodit će Krešimir Drvar, vlasnik Google Qualified Individual i Company statusa (SEM professional) te naučiti kako pravilno koristiti SEO na internetu, pokazati kako pobijediti konkurenciju i u samo nekoliko koraka poboljšati Vašu web stranicu kako bi bila što prihvatljivija od strane posjetitelja.

Detaljnije informacije (vrijeme, lokacija, Googlr mapa,…) potražite u našem .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.