Nakon pet godina, Motorola se vraća na tržište tableta

Fotografija članka: Nakon pet godina, Motorola se vraća na tržište tableta

Nakon pola desetljeća Motorola se vraća u svijet tableta s Moto Tabom.

Oglas

S vanjske strane Moto Tab ima dva zvučnika s prednje strane, senzor otiska prsta ispod 10,1-inčnog Full HD zaslona. Tablet također ima prednje i stražnje kamere, iako njihove rezolucije trenutno nisu poznate. Navodno će Moto Tab raditi na Snapdragon 625 procesoru uz 2 GB RAM-a i 7000 mAh bateriju.

Ono što Moto Tab čini zanimljivim je OS i još neki dodaci. Tablet radi na Android 7.1 Nougat OS-u koji je posebno dorađen kako bi poboljšale mogućnosti zabave i produktivnost tableta. Na primjer, korisnici mogu prijeći prstom ulijevo s početnog zaslona ili zaključanog zaslona kako bi došli do TV načina rada koji vam omogućuje da gledate DirecTV tvrtke AT & T, ali možete promijeniti koja će videousluga biti zadana. Moto Tab također dolazi s predinstaliranim aplikacijama s oznakom AT&T. Postoji čak i način rada za djecu tako da vaša djeca mogu konzumirati odgovarajući sadržaj.

Zanimljivo je kako predinstaliran dolazi i Home Assistant, a tu je i dvostruki mikrofon i 3W zvučnik.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj

Ako ste zainteresirani provjeriti što Motorola nudi na području tableta nakon svih ovih godina, možete kupiti Moto karticu putem AT&T za 15 dolara mjesečno, naravno ako živite u Americi. Kako saznajemo, u prodaji je od 17. studenog.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.