Najzanimljiviji korisnički sadržaj Croportala na novoj Surf naslovnici

Fotografija članka: Najzanimljiviji korisnički sadržaj Croportala na novoj Surf naslovnici

Croportal.net na svojim stranicama okuplja informacijski sadržaj službenih medijskih partnera, ali i samih korisnika koji na stranice portala postavljaju zanimljive vijesti i članke koje su pronašli surfajući internetom.

Mjesec dana nakon puštanja u rad novog, redizajniranog Croportala, logičnim je slijedom na red došla nova Surf naslovnica koju je produkcijski tim Croportala namijenio isključivo surferima i sadržaju kojeg dodaju. Kreiranje Surf naslovnice bio je sljedeći korak kojime se ističe važnost korisnika-surfera i kvaliteta informacijskog sadržaja kojeg upravo oni dodaju.

Sličnog koncepta kao i naslovnica Croportala, Surf naslovnica donosi izdvojen flash box u kojem se nalaze najpopularniji surfovi, zatim pregled najnovijih surfova, top listu surfera te listu zadnjih aktivnosti surfera i zadnje komentiranih vijesti.

"Prilikom kreiranja nove Surf naslovnice i ovoga su puta uključeni sami korisnici koji su podijelili svoja iskustva u dodavanju sadržaja, a posebno je zanimljivo što su ih na testiranjima zanimali detalji kako što kvalitetnije prezentirati vlastiti sadržaj. Upravo je njihova želja za kreiranjem što kvalitetnijeg sadržaja bila motiv da nova Surf naslovnica dodatno istakne najzanimljiviji sadržaj i najbolje surfere", izjavio je Kristijan Soldo, voditelj razvoja internetskog poslovanja medijske kuće Adria Media Zagreb.

Surf korisnici Croportala u najvećoj su mjeri napredni korisnici interneta koji su prepoznali i iskoristili mogućnost da na jednom mjestu stvaraju informacijski portal prema svojim preferencijama i da čitaju sadržaje drugih korisnika s kojima dijele iste ili slične interese. Mnogim surferima Croportal služi kao odličan način promocije vlastitih ili njima zanimljivih blogova, budući da ih putem izloženosti na Croportalu koji je 11. najposjećeniji site u Hrvatskoj, dnevno posjeti veliki broj posjetitelja.

"Mnogi od surfera koji promoviraju svoje blogove putem Croportala vrhunski su stručnjaci u određenim područjima kojima se bave i u blogerskoj zajednici smatraju se opinion makerima. Upravo je ova činjenica pokazatelj kako se u Surf sadržaju Croportala često može pronaći sadržaj ispisan od strane najkompetentnijih ljudi nekih područja", dodao je Soldo.

Kreiranje nove Surf naslovnice još je jedan od projekata Croportala kojime se dodatno učvršćuje njegova vodeća uloga modernog hrvatskog informacijskog portala koji svoj razvoj temelji na uspješnim svjetskim trendovima i usklađivanju s korisničkim potrebama.

Posjetite ih na adresi .

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.