Najopasnija aplikacija za pisce

Fotografija članka: Najopasnija aplikacija za pisce

Aplikacija se doslovno zove: “The Most Dangerous Writing App”

Oglas

Aplikacija ne može biti jednostavnija – ne smijete prestati pisati. Prestanete li pisati, aplikacija će izbrisati sve što ste do tada napisali. Nema boljeg alata ako morate prebroditi nedostatak inspiracije.

Najbolji lijek za nedostatak inspiracije je po mnogima bilo upravo to da nešto pišete. The Most Dangerous Writing App je tu izreku shvatila doslovno i pretvorila u aplikaciju koja bi vam trebala pomoći da prebrodite sve probleme na koje biste mogli naćići u problemu inspiracije. Kao što smo svi najproduktivniji pet minuta prije kraja roka, tako postanete i produktivni kada vam istječe rok u kojemu morate nešto napisati jer će se inače sve obrisati.

Sučelje je toliko jednostavno i prosto da nećete na njemu primijetiti nikakve stvari i mogućnosti za uređivanje teksta. Namjestite vrijeme koje želite pisati i krenite… istekom vremena će sve biti pobrisano. Ali to je i cilj kako kaže autor aplikacije Manuel Ebert – upravo ćete pred kraj biti najproduktivniji. Što će se brojevi sve više približavati 0:00, to ćete vas adrenalin pucati da sve brže i brže pišete.

Djeluje li aplikacija? Pa pročitali ste ovaj članak :)

Aplikacija je besplatna, a možete je koristiti pritisnete li .

sadistička aplikacija za pisce_2

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.