Najbolji paket? Teški vrh od paketa? Provjerite novu ponudu iz Iskona!

Fotografija članka: Najbolji paket? Teški vrh od paketa? Provjerite novu ponudu iz Iskona!

Teško ga je opisati, lako ga je dobiti. To je zaključak nove duhovite kampanje Iskonovaca, koji su ovog proljeća odlučili predstaviti svježi FULL paket u svojem portfelju.

Oglas

Riječ je o TRIO paketu usluga, koji uključuje internet brzine do 80 Mbps, preko 100 kvalitetnih televizijskih kanala na Iskon.TV-u i 3500 minuta za razgovore u fiksnoj telefoniji.

Novi ističe se svojom cijenom, koja iznosi 239 kuna za sve spomenute usluge, ali i kreativnim predstavljanjem svojstvenom ovom prijateljski nastrojenom operatoru.

Za kampanju za FULL paket su, naime, angažirani naši poznati kazališni glumci Nina Violić, Krešimir Mikić i Lana Barić. U spotovima se nalaze na audiciji tijekom koje zahtjevni redatelj dobacuje razne provokativne komentare na njihov performans.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj

Osim interneta, telefona i televizije, Iskon je nedavno predstavio novi naplatni model svojeg SmartHome sustava za upravljanje domom na daljinu. Postojeći korisnici mogu odabrati uslugu za samo 39 kuna mjesečno, pri čemu u najam dobivaju sadržaj osnovnog Iskon.Smarthome kompleta.

U TV segmentu novost je HBO Premium paket te zasebno HBO GO servis, kojeg mogu odabrati i korisnici koji nemaju TV u svojem paketu. HBO GO servis s preko 4000 odličnih filmskih naslova i serija ima cijenu od samo 39 kuna mjesečno za neograničeno binđanje na 4 uređaja po vlastitom izboru: SmartTV-u, računalu, tabletu ili pametnom telefonu.

Sve detalje ponude Iskon FULL paketa potražite na .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.