Najbolji foto editor stigao na Androide

Fotografija članka: Najbolji foto editor stigao na Androide

Adobe je napokon pustio svoju besplatnu aplikaciju i na Androide

Oglas

Prošlo je više od godinu dana otkad je Adobe izdao svoju besplatnu aplikaciju za iOS kojom pruža korisnicima mogućnost da kvalitetno i besplatno uređuju svoje fotografije.

Adobe Photoshop Fix je dostupan na Trgovini Play i možete ga već .

Adobe Photoshop Fix pruža alate koji će korisnicima dopustiti naprednije mogućnosti uređivanja fotografija. Sve od čišćenja lica pa do micanja pjegica i mršavljenja – sve je moguće u ovoj aplikaciji. Pojačavanje kontrasta i korigiranje svjetla samo na određenom području fotografije te korekcija linija i oblika nije strana ni ovoj aplikaciji.

Aplikacija pruža pregršt opcija na praktičan način te se mnoge opcije mogu dozirati i primijeniti u više stupnjeva. Meni osobno se jako svidjela opcija Lighten koja će i na fotografijama u sjeni omogućiti detaljniji prikaz detalja s više svjetla. Sve ove opcije se dakako mogu primijeniti jednako efikasno kako na ljude, tako i na objekte, odnosno pejzaže. Ne zaboravite da je za sve Adobe aplikacije potrebna prethodna registracija Adobe računom.

Ako je nekome Adobe Photoshop Fix prenapredan, može potražiti jednostavnije alternative poput Lime Camera i Snapseed aplikacije. Ovdje nažalost nećete naći unaprijed pripremljeno hrpu filtera kojom možete jednim klikom popraviti fotografiju, ali zato ćete naći svu silu drugih alata za popravak iste.

najbolji-photo-editor-stigao-na-android_2

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.