Najbolje tehnološke prvotravanjske šale u 2018.

Fotografija članka: Najbolje tehnološke prvotravanjske šale u 2018.

1. travanj je iza nas. To je dan kada sa sumnjom gledamo na svaku iole čudniju vijest i čekamo potvrdu. To je postao dan u kojem se kompanije natječu koja će uspjeti smisliti što čudniji proizvod ili priču. Nadamo se da Vas nisu (previše) nasamarili. Mi vam donosimo popis najboljih prvotravanjskih šala koji se tiču tehnologije.

Oglas

GOOGLE

Where’s Waldo

Google tradicionalno svake godine objavljuje po nekoliko fora za 1. travnja. Ove godine odlučio je u aplikaciju Google Maps ubaciti igru  iliti po naški Gdje je Jura? Korisnici su samo trebali otvoriti aplikaciju, a Waldo je pozvao korisnika da ga pronađe na raznim lokacijama u svijetu. Nakon toga Waldo je korisnika odveo na razne lokacije na svijetu gdje su se otvorile poznate slike sličnih likova među kojima je trebalo pronaći Walda. Na taj način su se skupljali bodovi, prelazilo na nove nivoe i sl.

Bad Joke Detector

Google je također predstavio detektor loših šala za koji je rekao da bi trebao pomoći korisnicima osloboditi prostor na Google računu. Detektor loših šala bi sam prepoznao loše šale te ih obrisao i na taj način oslobodio prostor za pohranu korisniku.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj

LEGO

LEGO je predstavio nešto što je prava šteta da nije stvarni proizvod. Naime, LEGO je predstavio usisavač koji ne samo da skuplja lego kockice, nego ih i razvrstava i sprema prema njihovom obliku i boji. Svatko tko je ikada stao na LEGO kockicu bio bi do neba zahvalan da ovaj proizvod stvarno postoji. Iako, tko zna, i PokemonGo je jednom bio samo prvotravanjska šala pa je postao stvarnost.

*Adds to wishlist*

Gepostet von am 


POKEMON

Kad smo već spomenuli pokemon, za još jednu šalu zaslužna je tvrtka Niantic – tvrtka koja je autor aplikacije PokemonGo. Najavili su da , a zatim su u objavi napisali da predstavljaju PokemonGo u stilu 8-bit.

ELON MUSK

Elon Musk, CEO i vlasnik tvrtke Tesla, objavio je da je tvrtkaTesla došla u bankrot, i to toliko u bankrot da se ne može vjerovati. Također je objavio da je bankrot proglašen po svim poglavljima, uključujući i 14 i pola te da je Elon pronađen mrtav pijan uz Tesla model 3 uz boce “Teslaquille”.

ROKU

Roku je “predstavio” proizvod koji bi morao pomoći svima koji se kod gledanja filmova ili serija ne žele zamarati brisanjem ruku ili diranjem upravljača. Predstavio je Happy Streaming Socks – čarape koje djeluju na pokret te omogućavaju biranje filmova i upravljanje TV-om samo sa čarapama. Čak su “dodali” u čarape i lokator koji će ih locirati kada jedna nestane, kao što to obično i biva.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj

SNAPCHAT

Snapchat je dodao novi filter koji se sprda sa Facebookom i njegovim brojnim aferama o i . Novi filter izgleda kao Facebook, ali je sve napisano na “ruskom” jeziku.

IKEA

Ikea je imala jednu od najzanimljivijih akcija ovaj 1. travanj. Naime, “predstavili” su liniju novih proizvoda nazvanih SKÄMT (što na švedskom znači “šala”). Međutim, iako su ovi proizvodi samo šala, neki izgledaju toliko zanimljivo da je pravo čudo da ih već dosad nisu počeli prodavati.

Recite nam u komentarima – koja šala vam se najviše sviđa te koji proizvod bi najradije vidjeli u stvarnosti i imali ga?

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.