Najbolje aplikacije za vaš S pen na smartfonu

Fotografija članka: Najbolje aplikacije za vaš S pen na smartfonu

Imate li Note 4 ili drugi predivan uređaj s olovčicom, zanimat će vas ovi načini da si upotpunite doživljaj

Oglas

Olovka na mobitelu je divna stvar. Budući da se pretpostavlja da Note modele kupuju većinom poslovni ljudi (koji puno sastanče), ovaj članak je spas za vas. Sljedeći put kada budete na dosadnom sastanku, dovoljno je upaliti jednu od ovih aplikacija ;)

Olovku je odlučio uvrstiti i Apple u svoju zadnju verziju tableta pa joj prognoziramo svijetlu budućnost.

1) – jednostavna i kvalitetna aplikacija za sve ternutke kada vam je dosadno. Ovo je praktički bojanka s pregršt slika i jednako toliko velikom količinom bojica. Oživite dijete u sebi :)

2) – Ok, za evernote ste čuli, ali ne znamo jeste li obratili pažnju da njihov widget omogućuje rukom pisane zabilješke sa S Penom. Uostalom, i Samsungov Action Memo se može sinkronizirati s Evernoteom pa trebate svakako probati.

3)  – aplikacija koja također prepoznaje rukopise. Osim uzimanja zabilješki, možete ga koristiti i kao mjesto za šaranje odnosno crtanje, u onim trenucima kada morate ispucati malo kreativnosti iz sebe.

4) – napokon i jedna igra! Cool utrka koja radi i s drugim stilusima.

5) – Jedna od AutoDesk aplikacija koja podržava S pen. Skicirajte, uzimajte zabilješke, crtajte… svakako isprobajte ;) Ako vam nedostaje opcija, probajte i .

6) – ne samo da je cool kao PDF čitač, već možete po PDF-u i označavati važne dijelove. Must have!

7) – napravljena specifično za studente, ova aplikacija dolazi s nekoliko zgodnih funkcija koje su namijenjene isključivo za tu populaciju.

8) – i ova aplikacija omogućuje označavanje bitnih dijelova na PDF-ovima, a uz to ima i još nekoliko zgodnih opcija i funkcija.

Pa eto, ako već ove godine, možete barem imati nove aplikacije na starom. :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.